Seitsemän vuoden kriisi on myytti – näin nopeasti avioliitossa petetään

Parisuhteessa puhutaan usein seitsemän vuoden kriisistä, jolloin suhde joutuu koetukselle ja pariskunta kaipaa omaa vapautta ja mahdollisesti ajautuu tekemään syrjähyppyjä.
Tuore tutkimus paljastaa, että seitsemän vuoden kriisi on myytti ja oikeasti avioliiton huuma hiipuu huomattavasti nopeammin. Erityisesti tämä tulee esille naisten kohdalla. Tutkimuksen perusteella naiset pettävät miestään kolmen vuoden ja kolmen kuukauden kuluttua hääpäivästä. Miehillä samaan menee kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta, joten naiset retkahtavat syrjähyppyyn peräti viisi kuukautta miehiä nopeammin.
Tutkimuksen toteutti naimissa oleville ihmisille suunnattu brittiläinen treffisivusto.

Tutkimuksen mukaan 45 %:ssa avioliitoista esiintyy pettämistä. Näistä 57 %:ssa pettäminen tapahtuu naisen aloitteesta. Jos naisen oma äiti on pettänyt miestään, on todennäköisempää, että naisesta tulee myös pettäjä. Tutkimuksen mukaan äidin uskottomuus antaa naiselle luvan pettämiseen. Vastaavanlainen trendi huomattiin myös miesten puolella, mutta ei yhtä suurena määränä.
Tulos viittaa siihen, että olisi olemassa pettäjägeeni, joka tekisi lapsista todennäköisesti pettäjiä omissa liitoissaan.
Pettämisen syissä on eroja sukupuolten välillä. Naisilla pettäminen liittyy usein emotionaalisiin ongelmiin. Miehillä sen sijaan on vaikeuksia kieltäytyä tarjolla olevasta houkutuksesta. Lisäksi kumpikin sukupuoli nimesi humalatilan yhdeksi pettämisen syyksi.
Lähde: The Sun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.