Koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg ja iskelmälaulaja Saija Tuupanen kertovat muuttaneeensa Helsingin Lauttasaaresta paritaloon Espooseen.

Pariskunta kertoo Seura-lehden haastattelussa, että idea muuttoon tuli Saijalta, jota ahdisti kaksion tilanpuute. Uusi asunto löytyi jo muutamassa päivässä, kun pari kävi ensimmäisessä asuntonäytössä.

Muuton lähestyessä Sami järjesti rakkaalleen todellisen yllätyksen. Kun Saija palasi väsyneenä viikon Lapin kiertueeltaan valmiina aloittamaan pakkaamisen, Sami ehdotti, että pari kävisi ensin uudella asunnolla.

– Kun avasin oven, hanskat putosivat ällistyksestä. Verhot olivat ikkunan edessä, taulut seinillä ja matot lattialla. Laskeutui rauha, saatoin olla vain tässä hetkessä ja alkaa elpyä. Se oli hieno yllätys, Saija muistelee Seura-lehdelle.

Sami oli hoitanut koko muuton firmansa työntekijän kanssa vain kolmessa päivässä. Jopa Saijan vaatteet oli viikattu kaappeihin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka he eivät suhteen alussa kolme vuotta sitten halunnut tuoda asiaa julkisuuteen, on parisuhteesta puhuminen nykyisin molemmille luontevaa. He esiintyvät yhdessä myös Joulushow-kiertueella, jossa yhdistellään komediaa ja musiikkia.

– Meidän oli helppo tehdä työtä yhdessä. Sami antaa tilan ja kuuntelee muiden näkemyksiä. Oli myös ihanaa nähdä, miten paljon Sami panostaa lauluosuuksiin, Saija kehuu.

Lähde: Seura

Lue myös:

Sami Hedberg julkaisi herkän päivityksen – onnittelee Saija-rakastaan Syksyn sävel -kilpailun voitosta

Syksyn sävel -kilpailun voitti Saija Tuupanen – ”Minuun on aina vedonneet rakkauskappaleet”