Sokerideittailu on viime vuosina houkutellut etenkin nuoria naisia hankkimaan lisätienestejä itseään selvästi vanhemman henkilön kustannuksella.

Seksilelukauppa Huippukiva.fi haastatteli aiheeseen liittyen suomalaista, pääkaupunkiseudulla asuvaa 23-vuotiasta Kirsikkaa (nimi muutettu), joka on ollut alalla pari-kolme vuotta.

Kirsikka kertoo löytävänsä asiakkaat sugardatingiin keskittyviltä nettisivustoilta.

– Tutkin asiakkaiden taustat mahdollisimman hyvin. Tapaan vain varakkaita ja siistejä miehiä. Jos olisin prostituoitu, joutuisin tapaamaan kaiken maailman resupekkoja ja silloin riskit kasvaisivat huomattavasti, Kirsikka päivittelee.

Hän ryhtyi alalle, kun pikavippilaskut tekivät normaalielämisen hankalaksi.

– Parissa kuukaudessa olin maksanut tuhansien pikavipit pois ja nyt rahaa on merkkilaukkuihin ja matkusteluun.

Kirsikka on ollut miesten seuralaisena muun muassa Dubaissa ja New Yorkissa.

– Ulkomailla perheellisetkin miehet voivat kulkea kanssani vapaasti, kun ei tarvitse pelätä, että joku tunnistaa. Miehillehän nämä ovat aina ”työmatkoja”.

Päivätaksa 1000 euroa käteen

Kirsikan päivätaksa on noin tuhat euroa. Lyhyemmistä tapaamisista hän veloittaa muutaman satasen.

– Lähes aina miehet haluavat myös seksiä, mutta yllättävän paljon he haluavat ennen kaikkea läheisyyttä ja hellyyttä, jota he eivät ilmeisesti kotona saa tarpeeksi, Kirsikka selvittää.

Kirsikan toiminta on niin sanottua pimeää bisnestä eli veroja hän ei – ainakaan toistaiseksi – siitä maksa.

– Kulutkin ovat isot. Kampaajat, meikkaajat, vaatteet, hieronnat, kynsihuollot ja muut maksavat yhteensä reippaasti yli tuhat euroa kuukaudessa.

Kuka käyttää hyväksi ja ketä?

– Kyllä tämä on aika tasaväkisesti kahden kauppa. Minä annan aikaani ja saan siitä kelpo korvauksen, Kirsikka sanoo.

Seksitohtori ja seksuaaliterapeutti Satu Söderström pitää Kirsikan sokerideittailua prostituutiona

– Sokerideittailu on prostituutiota, kuten Kirsikan kommentit kyselyn haastattelussa kertovat. Hänellä on useita eri asiakkaita, joiden lisäksi hän hankkii koko ajan uusia asiakkaita. Asiakkaitaan hän tapaa kenties vain kerran ja osaa vain lyhyen tapaamisen merkeissä. Näin toimii myös prostituoitu. Siinä missä Kirsikka valitsee itse asiakkaansa, tekee näin myös itseään kunnioittava ja omat rajansa tunteva prostituoitu, joka ei ole parituksen tai taloudellisen painostuksen uhri, sanoo Huippukiva.fi:n seksuaaliterapeutti Söderström.

– Kirsikan kommenteista näkee, että hän ei miellä harjoittavansa prostituutiota. Hän selittää toimintaansa glamourin ja luksuksen kautta. Samaa työtä tekevät korkeatasoiset itseään arvostavat prostituoidut muualla Euroopassa. He saavat luksuslaukkuja ja matkoja asiakkailtaan lahjaksi. Prostituutiota voi harjoittaa ihan minkä ikäinen henkilö tahansa, eikä sukupuolella ole tässä oikeastaan mitään merkitystä.

Lähde: Huippukiva

Kuvituskuva: Pixabay