Sukupuolensa korjannut nainen paljastaa: näin opin laukeamaan leikkauksen jälkeen

Samantha Allen on sukupuolensa miehestä naiseksi korjannut toimittaja ja tutkija, joka kertoo paljastavassa tekstissään, kuinka hänen makuuhuonepuuhansa muuttuivat operaation myötä. Allen toteaa, että uudet sukuelimet tulivat käyttöoppaan kanssa. Hän sai kirurgiltaan ohjeet, joissa neuvottiin, kuinka huolehtia arvista ja kuinka usein hänen oli käytävä gynekologilla. Kaikkea ohjeissa ei kuitenkaan kerrottu.
Allen kertoo kirurgin ohjeistaneen häntä olemaan seksin suhteen ”kekseliäs ja avoin”, mutta yksityiskohtaisempia neuvoja hän ei saanut. Nainen kuitenkin toteaa, ettei orgasmiin ole olemassa ohjekirjaa, ja laukeaminen korjausoperaation jälkeen ei ole mikään yksinkertainen asia.
Allenin mukaan ihmisillä on ennakkoluuloja transnaisten seksuaalisuudesta. Yksi niistä on kuvitelma, etteivät transnaiset voi saada orgasmia. Allen kuitenkin toteaa, että se on harhaluulo, ja hän haluaa oikoa yleisiä väärinymmärryksiä. Allen opastaa, että klitoris ja penis ovat käytännössä samaa kudosta. Jokaisella on siis riittävästi kudosta, josta toimivat naisen sukuelimet voidaan rakentaa.
Allen toteaa, että hänen ensimmäiset yrityksensä saada orgasmi leikkauksen jälkeen eivät onnistuneet odotusten mukaan.
– Aloin kosketella itseäni, mutta sitten minun oli pissattava. Yritin hamuilla ympäriinsä muutaman minuutin, kunnes aloin ajatella töitä ja mieleeni tuli muistoja kouluajoilta, ja menetin keskittymiseni kokonaan, Allen muistelee.
Mitä enemmän aikaa kului, sitä varmempi Allen oli siitä, ettei enää koskaan saisi orgasmia. Lääkäri oli varoittanut naista siitä, että ensimmäisen orgasmin saamiseen operaation jälkeen saattaisi kulua jopa vuosi.
Allen onnistui lopulta saamaan ensimmäisen orgasminsa, kun operaatiosta oli kulunut kaksi vuotta. Hän kertoo olleensa kotona lounastauollaan, ja hänen mieleensä tuli fantasia, joka sai hänet menemään makuuhuoneen puolelle vibraattorin kanssa. Allen kertoo, ettei edes ajatellut tavoittelevansa orgasmia, ja saavutti siten lopulta mielihyvän huipun puolivahingossa.
Allen toteaa tanskalaisen tutkimuksen paljastaneen, että transnaiset saavat voimakkaampia ja pidempiä orgasmeja.
– Nyt orgasmi tuntuu virtaukselta, joka vie minut pois rannalta, kunnes varpaani eivät enää ylety pohjaan, nainen kuvailee runollisesti.
Nykyään tavoitellessaan orgasmia Allen noudattaa lähes taikauskoista rutiinia sen saavuttamiseksi. Hän sulkee kaikki ovet, vetää verhot ikkunoihin ja asettaa lämpötilan 23 asteeseen. Nainen kertoo myös käyttävänsä aina samaa vibraattoria, jonka sai kumppaniltaan lahjaksi leikkauksen jälkeen. Tällä metodilla Allen kertoo saaneensa orgasmin lähes joka kerta.
Lähde: SplinterNews
(Kuvituskuva ei liity artikkeliin.)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.