Tällainen mies kestää sängyssä pidempään – piirteen näkee jo ulkonäöstä!

Miehet, joilla on yksi yhteinen tekijä, kestävät sängyssä pidempään.
Peniksen koosta ja sen merkityksestä on kiistelty iät ja ajat. Yleinen sanonta muistuttaa, että ”ei se koko, vaan miten sitä käyttää”, mutta näissä väittelyissä ei aina muisteta, että on kolmaskin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa merkittävällä tavalla naisen nautintoon petipuuhissa.
Kyseessä on miehisen suorituskyvyn kesto. Jos nainen nauttii mieluimmin yhdynnästä, ilo ei kestä pitkään, jos mies laukeaa ennenaikaisesti tai muuten vain liian nopeasti. Mistä nainen sitten tietää kuinka pitkään potentiaalinen kumppani tulee kestämään sängyssä, ennen kuin mennään niin pitkälle, että kokeillaan asia käytännössä? Asiaan on löydetty vastaus uudessa tieteellisessä tutkimuksessa. Miehisen suorituskyvyn kestävyyden nimittäin näkee jo miehen ulkonäöstä!

Tuoreessa miehistä suorituskykyä mitanneessa tutkimuksessa saatiin selville, että miehen vatsan koosta näkee, miten pitkään hän kestää yhdynnässä ennen laukeamista. Tulos yllätti tutkijat, sillä kunto ei vaikuttanut asiaan, vaan rasva. Tutkimuksessa tukevammat miehet kestivät sängyssä pidempään kuin hoikat miehet.
Turkkilaisessa Erciyen yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa verratttiin 200 miehen painoindeksin merkitystä seksuaaliseen suorituskykyyn. Tutkijat saivat selville, että näkyvästi tukevamman vatsan ja suuremman painoindeksin omanneet miehet kestivät sängyssä noin 7,3 minuuttia, kun hoikkien miesten keskiarvo oli 1,8 minuuttia.
Merkittävä osa hoikista miehistä kärsi myös ennenaikaisesta siemensyöksystä. Painoindeksillä oli tutkimuksen mukaan suoraan verrannollinen vaikutus ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiviin, sillä lukumäärä väheni, kun painoindeksi kasvoi.
Miksi tukevammat miehet sitten kestävät sängyssä pidempään, kuin hoikemmat? Tutkijoiden mukaan ero voi johtua siitä, että tukevammilla miehillä on enemmän naisenestrogeenihormoni estradiolia, joka pidättelee pidempään orgasmin syntymistä. Mitä enemmän estradiolia miehellä on, sitä pidempään hän kestää sängyssä laukeamatta.
Tutkimustulos on merkittävä, sillä noin 30 % miehistä kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä silloin tällöin ja 10 % jatkuvasti. Miehet ovat huolissaan laukeamisesta liian nopeasti, sillä he haluavat antaa naiselle ja itselleen tyydytystä mahdollisimman pitkään.
Spreadsheet-sovelluksen käyttäjien seksielämästä keräämien tietojen mukaan miesten keskiarvoinen suorituskyky yhdynnässä on 3 minuuttia ja 45 sekuntia. Tämä sekä yllä mainittu tukevampien miesten kestoaika ei ilmeisesti naisille silti riitä, sillä Journal of Sexual Medicinessä julkaistun tutkimuksen mukaan naiset haluaisivat yhdynnän kestävän 23 minuuttia.
Keskiarvot ovat mitä ovat, mutta vaativampien naisten onneksi on kuitenkin olemassa keinoja, joiden avulla miehen saa kestämään pidempään sängyssä.
Lähde: Daily Star


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.