Vuoden 2011 Miss Suomeksi kruunattu somevaikuttaja ja mediapersoona Sara Sieppi on jo jonkin aikaa elänyt parisuhteessa jalkapalloilija Pyry Soinin kanssa. Sieppi vahvisti suhteensa Ilta-Sanomille viime vuoden kesäkuussa.

Nyt suomalaiset pääsevät sukeltamaan syvemmin Siepin ja Soinin väliseen rakkauteen, kun Sieppi jakaa arkeaan Iholla-ohjelman tuoreella kaudella. Sarjan uusissa jaksoissa Sieppi paljastaa katsojille ihastuttavia yksityiskohtia urheilijarakkaastaan.

Ohjelmassa Sieppi kuvaa kameralle hetkeä, jossa hän on juuri vienyt puolisonsa autolla tämän työpaikalle. Soinilla on edessään työreissu, mutta Sieppi ei rakastuneena ole ilmeisesti ehtinyt murehtia kaksikon välimatkasta.

– Olen vain hymyillyt täällä autossa, Sieppi tokaisee hyväntuulisena kamera kädessään.

– Minua naurattaa se tyyppi, hän on niin hauska. Ja se kuinka joku ihminen voi olla niin aurinkoinen ja energinen, että hymyilyttää pitkään, kun se poistuu paikalta, hän hehkuttaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sieppi on aiemmin tunnettu Netflixin suurkuluttajana, mutta nyt draamasarjat ovat vaihtuneet jalkapalloon.

– Meillä ei arki-iltaisin hirveän usein katsota Netflixiä, koska aina on joku ultimaattisen tärkeä peli, jota pitää katsoa, nainen avaa.

– Nyt kun hän on poissa, katson vapaaehtoisesti jalkapalloa ja jännitän, Sieppi tunnustaa.

Sara Sieppi ja Pyry Soini viettivät joulupyhät Afrikan Namibiassa Soinin sukujuurilla. Uuttavuotta pariskunta oli suunnitellut juhlivansa Kapkaupungissa, mutta tämä ei lopulta toteutunutkaan. Sieppi oli nimittäin joutunut huijauksen kohteeksi Booking.com-sivuston kautta.

– Perille päästyämme tajusimme aika nopeasti, että mitään majoituspaikkaa ei ollutkaan mun nimellä varauksesta huolimatta ja kaikki oli huijausta, Sieppi kertoi tuolloin omalla Instagram-tilillään.

Lopulta Sieppi ja Soini matkasivat pieneen Franschhoek-nimiseen kaupunkiin, josta he saivat varattua itselleen ylellisen majoituksen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarjan tuoreet jaksot torstaisin TV5-kanavalla klo 20.00 ja 20.30 sekä Discovery+-palvelussa.

Lue myös:

Sara Siepin Afrikan-matka sai ikävän käänteen – joutui huijatuksi törkeällä tavalla: ”Inhottava tilanne”

IS: Sara Sieppi seurustelee Huuhkajista tutun jalkapalloilijan kanssa