Tämä on ainoa keino päästä yli sydänsurusta

Romanttinen rakkaus on yksi voimakkaimmista ihmisen kokemista tunteista, ja siksi sydänsuru on niin tuskallinen kokemus. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rakkaus aktivoi aivoja samalla tavalla kuin huumeet, minkä vuoksi vieroitusoireet voivat olla voimakkaita.
Yleisiä sydänsurun oireita ovat ahdistus, uupumus, unettomuus ja masennus. Sydämen särkyminen voi aiheuttaa myös voimakkaita fyysisiä oireita.
Rakkausasiantuntija Matthew Hussey uskoo, että on vain yksi keino toipua eron aiheuttamasta sydänsurusta. Hänen mukaansa voimme valita eron jälkeen kaksi polkua, joita hän kutsuu krapulaisen menetelmäksi ja urheilijan menetelmäksi. Vain toinen näistä menetelmistä toimii, ja lienee helppo arvata, että se on jälkimmäinen.
– Kuvittele, että olet ollut viettämässä iltaa ulkona. Seuraavana päivänä sinulla on krapula, joten tilaat pitsaa ja katsot huonoa elokuvaa ja olet kotona pyjamassasi. Siitä tulee sinulle hyvä olo hetkeksi, mutta mitkään noista asioista eivät puhdista kehoasi myrkyistä tai ravitse sinua, Hussey selvittää.
Hussey suosittelee ottamaan mallia urheilijoista, jotka eivät lakkaa treenaamasta, vaikka loukkaavat itsensä. Sen sijaan he harjoittavat muita kehonsa osia. Husseyn mukaan meidän tulisi suhtautua eroon samalla tavalla. Hän kehottaa sydänsuruista panostamaan ystävyyssuhteisiin, viettämään aikaa perheen kanssa ja tarttumaan uuteen projektiin.
– Siten kehität sosiaalisia taitojasi, vaikka sydämesi ei ole vielä valmis intiimiin suhteeseen tai flirttailuun, Hussey neuvoo.
Lähde: EveningStandard


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.