Tämä 29-vuotias nainen oli niin tympääntynyt kohtaamistaan alfauroksista ja ”lirkuttelijoista”, että päätti laukoa heistä YouTubessa suorat sanat. Ja totta vie, tämä nainen ei sanojaan säästele – eikä ronskia kielenkäyttöä!
Nimimerkillä Butterfly86 mielipiteitään julkaiseva mustahiuksinen ja synkkäsävytteisesti meikattu nainen tykittää 15-minuuttisessa videossaan väkevien kirosanojen kera, mikä lirkuttelevissa miehissä hänen mielestään oikeasti mättää.
Suorapuheinen nainen tyrmää videossa kohta kohdalta seksin vonkaajien yleisimmät perustelut.
– Että jos et osaa vittu keskustella asiallisesti, niin painu helvettiin ihan oikeesti. Mä oon niin vittu saanut tarpeekseni tollasista jätkistä, et ei oo mitään rajaa. Sen takia mä tän videonkin tein, koska mua vituttaa taas kerran. Ketä siitä saa kiittää? No vittu kakslahkeisii, nainen lataa.
Nainen on lopen kyllästynyt lirkuttelijoihin, jotka kehuvat kohdettaan kauniiksi, jotta pääsevät harrastamaan seksiä tämän kanssa.
– Että voitteko vittu sisäistää sen, että elämäs on saatana muutakin kuin se ainainen seksin harrastaminen. Että kyllä vitun köyhä elämä niilläkin saatanan jätkillä on, jos ei mitään muuta päähän mahdu, kuin joku vitun pillu sitä ja pillu tätä.
Naisen mielestä myös joidenkin miesten asenteessa on korjaamisen varaa.
– Jos oikeesti ajattelet naisista sillä tavalla, että kaikki naiset on huorii, niin mikä ite oot? Panet joka ikistä vastaantulijaa, joka vaan vähän sattuu olemaan kusetettavissa ja lirkuteltavissa. Kaikkia tyhjäpäitä tuolla sitten hoitelet, niin mikä ite oot?
Nainen peräänkuuluttaa asiallista keskustelua parinmuodostuksen tutustumisvaiheessa ja muutenkin. Hänen mielestään miehet antavat vallan jollekin muulle osalle kehostaan, kuin aivoille.
– Se mikä sulla on siellä haarojen välissä, se ei ole vittu aivot. Sillä ei kuulu ajatella. Jos et erota mikä on eturauhanen ja mikä on aivot, niin menepä takaisin sinne koulun penkille, ihan oikeesti, nainen ohjeistaa.
Tämän naisen kanta alfauroksista ja lirkuttelijoista ei jää epäselväksi. Oletko samaa mieltä hänen kanssaan?
Koko vuodatus löytyy YouTubesta.