Sinkkuudessa on monia hyviä puolia, mutta kuitenkin todella moni haluaa löytää rinnalleen henkilön, jonka kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut. Mutta välttämättä tällaista henkilöä ei löydy, vaikka sellaisen haluaisi.

Lisäksi jotkut ihmiset haluavat pysyä sinkkuina, osittain pakosta tai täysin vapaaehtoisesti. Reddit-sivuston käyttäjät paljastavat syitä, jonka johdosta miehet ovat päättäneet pysyä sinkkuina.

– Kosiskelu ja pariutuminen vaikuttavat kovin työläiltä asioilta. Olen aivan liian laiska siihen, joten olen päättänyt tyytyä olemaan sinkku. Olen kokeillut nettitreffejä muutaman kerran, mutta mielestäni silloin ihmisen itsekunnioituksen pitää olla nollassa, jotta sen saisi onnistumaan.

– Olen 25-vuotias. Teen paljon rahaa baarimikon työssäni ja elän juuri sellaista elämää kuin haluan. Hauskanpitoa, videopelejä ja roskaruokaa juuri silloin kun haluan. Jos jotain tapahtuu ja tapaan jonkun, niin silloin olkoon niin. En kuitenkaan etsi aktiivisesti kumppania.

– Olen lihava ja ujo, joten se ei ainakaan auta minua.

– Vapaus. Epävarmuus. Äitini on käynyt läpi kuusi avioeroa, isäni neljä. Työskentelen tällä hetkellä ainoastaan urani eteen. Jos rakkaus tapahtuu, niin sitten se tapahtuu.

– Oletko joskus kuullut tytön sanovan, että kyttyräselkä on seksikäs? En minäkään.

Lähde: Reddit

Kuva: Unsplash