Tinder kielsi itsekkäimmät selfiet

Tinder on päättänyt estää käyttäjiään lisäämästä profiileihinsa kuvia, jotka kielivät itsekkyydestä ja oman edun tavoittelusta hyväksikäyttämällä viattomia luontokappaleita. Useat Tinder-käyttäjät ovat nimittäin ottaneet matkoillaan selfieitä esimerkiksi tiikereiden kanssa ja lisänneet kuvan deittiprofiiliinsa saadakseen huomiota. Tinder on nyt julkaissut sivustollaan viestin, jossa se kehottaa välttämään poseraamista uhanalaisten eläinten rinnalla.
Kielto on seurausta avoimesta kirjeestä, jonka eläinoikeusjärjestö PETA lähetti Tinderin omistaja Sean Radille.
– Vaikka useimmat meistä ovat Tinderissä löytääkseen sielunkumppanin tai deitin, kaikille sovelluksessa esiintyminen ei ole miellyttävää. Se, mikä ensimmäisellä pyyhkäisyllä saattaa näyttää harmittomalta kuvalta, tarkoittaa tosiasiassa, että joku eläin vangittiin, alistettiin ja sidottiin tai huumattiin, ennen kuin siitä otettiin kuva ja ladattiin palveluun.
Tinder selvästi kuunteli eläinsuojelijoiden viestiä, sillä se tuomitsee nyt uhanalaisten eläinten kanssa otetut selfiet.
– Viidakon kuninkaan vierellä poseeraaminen ei tee sinusta sellaista. Nyt on aika jättää tiikeriselfiet sikseen. Usein näissä kuvissa käytetään hyväksi kauniita olentoja, jotka on revitty irti luonnollisesta elinympäristöstään, Tinderin viestissä todetaan.
Lähde: Metro


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta