Top 5 asennot, joissa nainen laukeaa helpoiten

On yleisesti tunnettua, että miehet saavuttavat orgasmin helpommin kuin naiset. Heillä on myös harhaluuloja naisten orgasmin saavuttamisesta.
Indianan yliopiston tutkimuksessa todettiin, että 85 % miehistä luuli kumppaninsa saaneen orgasmin, vaikka todellisuudessa vain 64 % naisista saavutti sen.
Seuraavat viisi asentoa auttavat naista saavuttamaan orgasmin helpommin.

1. Nainen päällä

Tämä asento tunnetaan myös nimellä lehmityttö. Ollessaan päällä nainen pääsee parhaiten hallitsemaan orgasmiaan. Hän voi liikkua niin nopeasti tai hitaasti kuin haluaa ja myös päättää liikkeen syvyyssuunnan.

2. Lusikka

Erinomainen asento laiskoihin sunnuntaiaamuihin. Se keskittyy stimuloimaan aluetta, jossa suurin osa naisen hermoista sijaitsee ja on sen vuoksi miellyttävämpää.

3. Koira

Tutkimuksissa on todettu koira-asennon, eli takaapäin olevan asennon olevan seksiasennoista suosituin. Se sopii hyvin naiselle, koska se mahdollistaa hänelle optimaalisen kontrollin. Nainen pääsee säätämään liikerataa kulmalla, joka sopii hänelle parhaiten.

4. Sakset

Tässä asennossa naisen jalat menevät miehen molemmin puolin, joten molempien jalat muodostavat yhdessä X-kuvion. Saksiasento sopii hyvin klitoriksen stimulaatiolle. Tämä on yleisin tapa, jossa naiset saavuttavat ison orgasmin.

5. Lähetyssaarnaaja

Perinteinen ja tuttu lähetyssaarnaaja voi tuntua hieman tylsältä, mutta on kuitenkin monien ihmisten suosikkiasento.
Lähde: Daily Star
Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.