Syrjähyppyihin erikoistunut deittisivusto AshleyMadison.com selvitti mitä pettäjät tekevät hiihtolomillaan. Tuloksista selvisi, että Suomen suosituista laskettelu- ja hiihtokeskuksista Levi on ehdottomasti myös pettäjien suosiossa.
Jos sattumoisin olet viettämässä hiihtolomaasi Levillä, ja tapaat miehen, joka nauttii minttukaakaota ”after ski”-drinkkinään, voit hyvin olla kasvotusten pettäjän kanssa. AshleyMadison.com selvitti miten sen jäsenet viettävät hiihtolomaansa. Lähes 3000 suomalaista vastasi kyselyyn, ja heistä 65 % lähtee Leville.
Kyselyssä selvisi myös, että pettäjät mieluiten viettävät aikaansa after skissä (55 %), vaikkakin joka neljäs heistä löytyy laskettelurinteestä sukset jalassaan. Lumilautailijoita pettäjissä oli vain viisi prosenttia, sekä perinteisen murtomaahiihdon harrastajia 15 %.
Salasuhdesivusto AshleyMadison.com selvitti myös tyypillisimmän drinkin, jota hiihtolomaileva pettäjä nauttii: 35 % vastanneista kertoi juovansa minttukaakaota ja jopa 40 % kertoi nauttivansa mitä tahansa juomaa, jossa on mukana Jägermaisteria.
Vastaajia kyselyssä oli 2986 AshleyMadison.comin jäsentä, joista 1371 naista (46%) naisia ja 1615 miehiä (54%). Kysely tehtiin 8.2.–10.2.2013 nettilomakkeella.
Missä loput 35 % pettäjistä viettävät hiihtolomansa? Onko Ruka, Ylläs, Himos vai Tahko toiseksi suosituin kohde? Kuinka moni pettäjistä suunnittelee etukäteen syrjähyppyjään? Entä jättääkö pettäjä sormuksen kotiin? Kuinka monta prosenttia pelkää kiinnijäämistä, entä moniko on jo jäänyt kiinni?