Miehet tuhlaavat viisi kertaa enemmän rahaa rakastajattariensa kuin vaimojensa lahjoihin

Miehet käyttävät runsaasti rahaa lahjoakseen ja hemmotellakseen rakastajattariaan. Vaimot saavat tyytyä paljon vähempään.

Pettäjäsivusto AshleyMadison.comin teettämästä kyselytutkimuksesta selvisi, että rakastajattarelle ostetaan useimmiten timantteja, ja lahjojen arvot liikkuvat keskimäärin 251-500 dollarin välillä. Vaimot puolestaan saavat tyytyä teknisiin härpättimiin. Vaimojen lahjojen rahallinen arvo on keskimäärin 51-100 dollaria.

Rakastajattarien lahjat maksetaan myös useimmiten käteisellä, jotta vältyttäisiin epäilyttäviltä tiliotteilta. Vain 5 % vastaajista oli riittävän urhea maksaakseen ostoksensa kortilla.

Joululoma perheen kanssa ei houkuttele

Samaisessa kyselytutkimuksessa selvisi myös, että lähes kaksi kolmesta miehestä tapaa rakastajatartaan myös juhlapyhinä. Melkein puolet livahtavat salareissuilleen uudenvuoden aattona ja 35 % jouluaattona.

12 % miehestä tunnusti, että juhlapyhät vaimon ja lapsien kanssa ahdistaa.

– Suurimmalle osalle niistä, jotka pettävät, juhlapyhät ovat todella ahdistavaa ja stressaavaa aikaa. Samaan aikaan pitäisi löytää aikaa sekä omalle perheelle että puolisolle, mutta myös salasuhteelle, kommentoi AshleyMadison.comin perustaja Noel Biderman.

– Pitkät juhlapyhät stressaavat myös parisuhteita, etenkin niitä, joilla jo valmiiksi on ongelmia. Emme ole yhtään yllättyneitä, että lomien jälkeen meidänkin jäsenistössämme tapahtuu aina hurja kasvupiikki.

Tutkimukseen vastasi 2 600 aktiivisesti vaimoaan pettävää miestä ja AshleyMadison.comin jäsentä.

Suosituimmat lahjat: Rakastajattaret  vs. Vaimot
                                             Rakastajatar   Vaimo

Hopea/kultakorut 48 % 51 %
Timanttikorut 53 % 27 %
Vaatteet 54 % 48 %
Teknologia 27 % 57 %
Kukat 38 % 19 %
Kirjat/lehdet 9 %  11 %
Kotitalousvälineet 8 % 27 %


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.