Miehet käyttävät runsaasti rahaa lahjoakseen ja hemmotellakseen rakastajattariaan. Vaimot saavat tyytyä paljon vähempään.

Pettäjäsivusto AshleyMadison.comin teettämästä kyselytutkimuksesta selvisi, että rakastajattarelle ostetaan useimmiten timantteja, ja lahjojen arvot liikkuvat keskimäärin 251-500 dollarin välillä. Vaimot puolestaan saavat tyytyä teknisiin härpättimiin. Vaimojen lahjojen rahallinen arvo on keskimäärin 51-100 dollaria.

Rakastajattarien lahjat maksetaan myös useimmiten käteisellä, jotta vältyttäisiin epäilyttäviltä tiliotteilta. Vain 5 % vastaajista oli riittävän urhea maksaakseen ostoksensa kortilla.

Joululoma perheen kanssa ei houkuttele

Samaisessa kyselytutkimuksessa selvisi myös, että lähes kaksi kolmesta miehestä tapaa rakastajatartaan myös juhlapyhinä. Melkein puolet livahtavat salareissuilleen uudenvuoden aattona ja 35 % jouluaattona.

12 % miehestä tunnusti, että juhlapyhät vaimon ja lapsien kanssa ahdistaa.

– Suurimmalle osalle niistä, jotka pettävät, juhlapyhät ovat todella ahdistavaa ja stressaavaa aikaa. Samaan aikaan pitäisi löytää aikaa sekä omalle perheelle että puolisolle, mutta myös salasuhteelle, kommentoi AshleyMadison.comin perustaja Noel Biderman.

– Pitkät juhlapyhät stressaavat myös parisuhteita, etenkin niitä, joilla jo valmiiksi on ongelmia. Emme ole yhtään yllättyneitä, että lomien jälkeen meidänkin jäsenistössämme tapahtuu aina hurja kasvupiikki.

Tutkimukseen vastasi 2 600 aktiivisesti vaimoaan pettävää miestä ja AshleyMadison.comin jäsentä.

Suosituimmat lahjat: Rakastajattaret vs. Vaimot
Rakastajatar Vaimo

Hopea/kultakorut48 %51 %
Timanttikorut53 %27 %
Vaatteet54 %48 %
Teknologia27 %57 %
Kukat38 %19 %
Kirjat/lehdet9 % 11 %
Kotitalousvälineet8 %27 %