Vappu saa suomalaisten hormonit hyrräämään – tutkimus selvitti seksilelujen ykköshitin

Huippukiva.fi -verkkokauppa on teettänyt tutkimuksen, jossa selvitetään seksin ja seksivälineiden merkitystä vappuna.
Tutkimuksen mukaan lähes 60 % vastaajista on sitä mieltä, että seksin tarve korostuu vappuna.
Perusteluissa tuotiin esille muun muassa runsas vapaa-aika, iloinen mieliala ja alkoholi:
”Lemmiskelylle on enemmän aikaa.”
”Pidemmät vapaat ja vähemmän työstressiä/työasioita mielessä.”
”Iloinen mieli on halua herättävä.”
”Juhlatuulella otetaan rennommin ja helposti tehdään asiota, mitä ei muuten kehdattaisi.”
”Humala vapauttaa estoja.”
”Alkoholi rohkaisee.”
Vappuna seksiä harrastetaan etupäässä lämpimissä sisätiloissa, vain vajaan 20 % mukaan lemmenleikit kuuluvat ulkotiloihin.
Miltei 80 % vastaajista toteaa ihmisten olevan vappuna ”leikkimielisempiä” ja ”kokeilunhaluisempia.” Seksivälineet ja vappu sopivat mainiosti yhteen lähes 97 % mukaan.
Vapun seksilelujen selkeä ykkönen on dildo
Dildoja ja vibraattoreita aikoo ostaa yli 65 % vastaajista. Piiskojen, peppulelujen ja naamioiden osuus on noin kolmannes. Näiden myynti on selvässä kasvussa. Kondomien osuus on puolestaan viidennes. Välineitä ostetaan lähinnä kolmesta eri syystä — pidetään hauskaa, kokeillaan uusia asioita ja niistä tykätään,  koska ne ovat tuttuja ja turvallisia.
Yli 64 % vastaajista aikoo tehdä seksivälineostoksia juuri vapuksi. Ostokset tehdään verkkokaupassa ja valtaosa on valmis kuluttamaan niihin liki sataan euroon asti.
– Ajan jakaminen työn, vapaa-ajan, perheen ja seksielämän välillä voi olla haastavaa, jolloin esimerkiksi vappu on mitä parhain aika piristää seksielämää. Vappuna meno on jo valmiiksi vapautunutta ja rentoa, seksologi Satu Söderström kommentoi tutkimusta ja saatuja tuloksia.

– Yhä useammat ovat myös nykyään innostuneempia erikoisemmista seksileikeistä ja seksivälineet siinä ohessa tuovat ehdottomasti myös uutta vireyttä seksielämään. Pariskunnilla, jotka uskaltavat puhua avoimesti seksifantasioistaan, on sekä parempi seksielämä että pidempi ja onnellisempi parisuhde, Söderström jatkaa seksivälineiden merkityksestä.
 Alkoholin vaikutuksesta Söderdstöm kuvailee selkeästi.
– Muutama annos alkoholia voi auttaa rentoutumaan ja vapautumaan estoista sekä häpeästä, mutta suuremmat annokset ovat seksuaaliselle kanssakäymiselle yleisimmiten enää haitallisia.
– Aktiivisella ja terveellä seksielämällä on monia etuja: seksi vahvistaa parisuhdetta, ehkäisee stressiä ja saa voimaan paremmin. Kosketus, läheisyys ja orgasmi vapauttavat elimistössä oksitosiinia, joka on elimistön oma hyvän olon hormoni, kiteyttää Söderström lopuksi.
Seksologi Satu Söderströmillä on vastaanotto Turussa.
Huippukiva.fi täysi-ikäisille asiakkailleen teettämään tutkimukseen osallistui 467 henkilöä. Kyselyn sukupuolijakauma — miehet 62,5 %, naiset 36,4 % sekä sukupuoli muu 1,1 %. Tutkimus tehtiin huhtikuussa 2017.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...