Kukapa ei nauttisi suulla annettavasta mielihyvästä alapäähän, riippumatta oletko nainen vai mies, eikö niin? Jos olet nainen, ehkä pidät siitä, kun miehesi antaa sinulle suuseksiä, mutta oletko koskaan miettinyt, miksi hän haluaa antaa sitä sinulle niin mielellään?

Tässä viisi syytä, miksi mies haluaa antaa naiselle nautintoa suuseksillä.

1. Piristää tylsää päivääsi

Mies voi ajatella käyttäytymisesi perusteella, että sinulla on huono päivä ja olet kyllästynyt (myös häneen), joten hän haluaa piristää päivääsi.

2. Raskausmyrkytyksen riskin vähentäminen

Raskausmyrkytys on vaarallinen lääketieteellinen tila. Miehesi voi kuvitella netistä lukemiensa ”neuvojen” pohjalta, että suuseksi auttaa raskausmyrkytyksen riskin vähentämiseen, mutta itse asiassa sillä ei ole siihen mitään vaikutusta. Jos nautit saada suuseksiä, mikäpäs siinä, mutta jos et ole innostunut asiasta, sano se hänelle.

3. Epävarmuus

Hän voi ajatella, että nautit joltain toiselta mieheltä saamastasi huomiosta tai että tulet pettämään häntä, jos löydät jonkun ”paremman”. Hän yrittää peittää epävarmuuttaan todistelemalla, ettet löydä häntä parempaa miestä.

4. Apu

Hän voi kuvitella antavansa sinulle apua joihinkin vaivoihin, joita huhujen mukaan voisi parantaa kielen avulla (jälleen niitä kuuluisia nettineuvoja).

5. Vastapalvelus

Hän voi ajatella tekevänsä sinulle seksuaalisen palveluksen ja odottaa samanlaista vastapalvelusta. Tässä tapauksessa asia täytyy puhua selväksi, sillä suuseksiä ei tule antaa vain vastapalveluksen takia.

Syitä voi toki olla muitakin, mutta suuseksissä tärkeintä on se, mitä itse ajattelet asiasta. Myös luottamus ja tekotapa ovat tärkeitä. Jotkut nauttivat suuseksin antamisesta ja jotkut eivät. Voit olla siinä hyvä tai huono. Onneksi myös tätä asiaa voi kuitenkin tarvittaessa opetella ja siinä voi tulla molempien kannalta paremmaksi.

Lähde: Top 15

Kuva: Pixabay