virtuaalinen-seksipuku
Seksi varmasti kiinnostaa useimpia ihmisiä, mutta aina ei kumppania löydy, tai ole lähettyvillä. Tällöin monet turvautuvat erilaisiin ”aikuisten leluihin”. Ja näitä leluja riittääkin lähes mielin määrin. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että seksin halua ruokitaan välillä turhankin eriskummallisilla tavoilla, varsinkin Japanissa.
Nousevan auringon maasta löytyy monenlaista erikoista keksintöä seksiin liittyen, mutta nyt myyntiin tullut ja netistä tilattavissa oleva virtuaalinen seksipuku todellakin lyö ällikällä. Viritelmää katsoessa ei enää tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa.
Kyllä, tähän on tultu. Epämukavalta näyttävä The Full Body Virtual Interface -puku hyödyntää virtuaalilaseja, Sexy Beach -peliä, paineherkkää pukua, Tenga-keinovaginaa sekä rintojen muotoista kumparetta. Rice Digital -sivuston mukaan välinekokonaisuuden saa omakseen alle 400 eurolla.
Alla olevassa VAIN AIKUISILLE tarkoitetussa videossa seksipukua käyttävä herra ilmeisesti nauttii virtuaalisesta aktistaan animaatiohahmon kanssa, joten tilausta lienee tällaisellekin viritykselle.
https://youtu.be/kM6gCqhtxyQ
Lähde ja kuva: Rice Digital