Yhä useammat naiset imettävät kumppaniaan – kiihottavaa molemmille osapuolille

Aikuisen imettäminen voi jonkun mielestä kuulostaa vastenmieliseltä edes ajatuksena, mutta silti yhä useampi tekee sitä, ja heidän mukaansa se tuottaa suurta nautintoa molemmille osapuolille.

Raskaus ja synnytyksen jälkeinen aika ovat monille naisille todellista tunteiden vuoristorataa. Tuolloin nainen kokee ja tuntee asioita normaalista poikkeavalla tavalla. Erityislaatuista herkkyyttä ilmenee monissa vartalon kohdissa. Noina hormonaalisen mylleryksen aikoina jotkut naiset voivat olla jopa epätoivoisia löytämään jonkun uuden keinon kokea nautintoa. Joillekin tämä keino on kumppanin imettäminen, ja varsinkin seksin aikana!

Miehen imettämisessä ei ole mitään uutta, sillä kyseessä on ikivanha toiminta, josta on sittemmin tehty häpeän tunteita aiheuttava tabu.

Metron haastattelemat kyseistä toimenpidettä harrastavat miehet ja naiset sanovat, että molemmat osapuolet saavat siitä suurta nautintoa ja myös orgasmin saaminen on naiselle tuolloin helpompaa.

Asiasta haastateltu mies kertoi, ettei ollut koskaan kiihottunut moisesta ajatuksesta, mutta kun hän kokeili sitä, se oli ”uskomattoman eroottista ja seksikästä, ja se herätti jotain hänen sisällään”.

Naiselle miehen imettäminen voi nautinnon lisäksi olla muillakin tavoin hyödyllistä. Sekä miehet että naiset voivat nimittäin kokea synnytyksen jälkeistä masennusta. Heidän syynsä siihen ovat erilaisia, mutta seksikasvatuksen asiantuntijan Melissa Mcfarlanen mukaan imemisen luoma intiimiyden, kiihottumisen ja nautinnon tunne on molemmille lähentävä ja hyödyllinen asia.

Rinnat ovat erogeeninen alue ja imettämisen aikana naisen kehossa muodostuu nautintoa aiheuttavaa oksitosiinia, joka tekee tällöin myös seksistä entistäkin hurmiollisempaa.

Jotkut jopa harrastavat raskauden ja imetysajan ulkopuolella tapahtuvaa rintojen pumppaamisen avulla aikaansaatua imettämistä sekä ”kuivaimetystä”, jolloin tapahtuma suoritetaan imetyksen tapaisesti ja mukana on imetettävän hoivaamista.

Aikuisen imettäminen on monille erittäin kiihottavaa ja nautinnollista, mutta muut eivät voi sitä edes ajatella saati kokeilla. Jos kuitenkin päätätte kokeilla sitä, on syytä muistaa, että siinä on myös omat riskinsä. Se voi aiheuttaa ylimääräistä arkuutta tai vaurioita nänneihin, maidontuotanto voi kasvaa liikaa, tulehdussairaudet ja hiivatulehdus voivat tarttua maidon kautta, raskaana olevan naisen nännien stimulointi voi käynnistää synnytyksen ennenaikaisesti, tulehdus voi turvottaa sekä kipeyttää rintoja ja epäsäännöllinen imettäminen voi johtaa tukkeutuneisiin maitorauhasiin.

Lähde: Metro UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.