Portugalin Playboy-lehdessä vuonna 2019 poseerannut Kirsi Rissanen on asettanut itselleen ison tavoitteen. Hän aikoo olla huippukunnossa puolentoista vuoden päästä täyttäessään 50 vuotta. 

– Haluan nähdä miten pitkälle rahkeeni riittävät. Tavoitteeni on, että pääsisin kisaamaan fitness-kilpailuihin. Toivonkin, että tästä saisi enemmän kuin vain harrastuksen. Olisi hienoa viettää 50-vuotissynttäripäivää kisalavalla, Kirsi nauraa Metropolille. 

Kirsi on käynyt keskusteluja kehonrakentaja Tapani ”Tape” Valkosen kanssa mahdollisesta valmennussuhteesta. Tape on näyttänyt Kirsin mukaan alustavasti vihreää valoa.

– Hän sanoi rohkaisevasti, että ikä ei ole este. Valitettavasti koronan vuoksi tilanne jäi auki, mutta toivoisin, että hän olisi valmentajani. 

– Motiivinani tässä on sekä ulkonäölliset että terveydelliset syyt. Ihailen Aira Samulinia, haluaisin itsekin olla samassa kunnossa hänen iässään. Ehkä tässä on kyseessä joku viidenkympin villitys, kaikilla on omat kriisinsä, minulla se näkyy näin.

Olen mökkihöperö

Sinkkuna pitkään ollut Kirsi jatkaa edelleen sinkkupäiviään.

– En ole käynyt edes treffeillä, olen ihan mökkihöperöitynyt. Ehkä kun kevätaurinko alkaa paistamaan, olen minäkin virkeämpi joka osa-alueella. Tosin olen ollut niin pitkään yksin, että olen tavallaan luovuttanut jo, Playboy-kaunotar toteaa. 

Lue myös:

Oho! Erika Helin muistelee poseeraamistaan Portugalin Playboyssa – julkaisi rohkean alastonkuvan!