Fitnesstähti ja somevaikuttaja Eevi Teittinen odottaa parhaillaan esikoislastaan yhdessä puolisonsa, UFC-ottelija Teemu Packalénin kanssa.

Teittinen on jakanut omalla Instagram-tilillään hyvin avoimesti ajatuksiaan ja tuntemuksiaan, joita on raskautensa aikana kokenut.

Tuoreimmassa postauksessaan Teittinen kertoo rehellisesti siitä, kuinka hänen tunteensa ovat tällä hetkellä kuin jatkuvaa vuoristorataa. Lisäksi hän on viime aikoina ollut aikaisempaa enemmän huolissaan siitä, onko hänen lapsellaan kaikki hyvin alhaalla vatsasssa.

– ”Onkohan tyypillä kaikki hyvin”? Tää on hullua, miten tässä vaiheessa sitä huomaa miettivänsä, että onko baby zenillä edelleen kaikki ok, kun en voi nähdä tai tuntea sitä (vielä), Teittinen kirjoittaa.

– Yks ilta luulin tuntevani ekaa kertaa vauvan liikkeen – koska en ollut mielestäni tuntenut sellaista ennen. Tän kyseisen höyhenen kutitus on jotenkin varmana astetta kovempi, joten se ei voinut olla mikään ylimääräinen muljahdus, vaan varmaan takakäden suora, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Teittinen painottaa, että yleisesti hän on voinut raskautensa aikana mainiosti. Silti Teittisen mukaan hänen ajatuksensa tuntuvat välillä melko sekavilta.

– Vaikka tunne sanoisikin, että bebellä on varmasti oikein mukava meno, on tää välillä aikamoista päärallia kuunnella omia tuntojaan. Eli tässä kohtaa odottelen yhteyttä tonne toiseen maailmaan ja silti tunnen tyypin läsnäolon (ainakin kiristyvänä mahana).

– Hullu kuin äidiksi tullut indeed, näin Irene Naakan kirjan sanoin. Eihän tässä paljon järkeä tunnu olevan, Teittinen päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

Eevi Teittiseltä rehellinen ulostulo – raskaus ei ollut itsestäänselvyys: ”Kyseenalaistin vuosia parisuhdettani”

Eevi Teittinen avautuu raskaudestaan: ”Tämä tapahtui juuri oikealla hetkellä”