Huippumenestystä Keski-Euroopassa niittäneestä Sunrise Avenue -yhtyeestä tunnettu muusikko Samu Haber kertoo MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelmassa rehellisesti kokemastaan ahdistuksesta.

Haber kuvailee ahdistuksen olleen pahimmillaan vuosina, jolloin hän oli samaan aikaan mukana tähtivalmentajana The Voice of Germany -ohjelmassa ja kiersi ympäri Euroopan suuria stadioneita yhtyeensä kanssa. Rahaa tuli Haberin omien sanojen mukaan ”ovista ja ikkunoista”, mutta henkisesti hän oli todella rikki.

– Sitä myllyä kesti kuitenkin noin seitsemän vuotta putkeen. Että kyllä minä olin aika piipussa, ja en varmasti ihan parasta seuraa kotona, enkä backstagella tai missään muuallakaan, Haber toteaa ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Silti Haber ei kadu elämässään mitään. Hänen mielestään menestys vaatii sen, että ajoittain joutuu puristamaan itsestään vähän tavallista enemmän irti.

– Välillä elämä vaatii – jotta saavuttaa niitä juttuja mitä haluaa – sitä vähän rajumpaa omistautumista ja sellaista kovempaa play off -jaksamista, laulaja painottaa.

– Ja onneksi jaksoin, hän lisää hymyillen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Samu Haber käytti julkista asemaansa hyödyksi baarin ovella – ”Kesti noin kolme sekuntia ja marssimme kaikki sisään”

VilleGallen uusi hiustyyli hauskuuttaa somessa – poseeraa Samu Haberin kanssa: ”Isä ja poika”