Siis mitä?! Nyt voit chattailla kodinkoneesi kanssa!

LG Electronics lanseeraa Etelä-Korean markkinoilla täysin uuden älykkään, korkealuokkaisen kodinkonemalliston, jossa on edistyksellinen HomeChat-toiminto. HomeChat perustuu luonnollisen kielen käsittelyn (Natural Language Processing) periaatteisiin sekä suosittuun LINE-chat-sovellukseen, jolla on yli 300 miljoonaa käyttäjää – siksi käyttäjän on helppo kommunikoida, ohjata ja valvoa LG:n uusimpia älykkäitä kodinkoneita. Tuore mallisto sisältää integroidulla kameralla varustetun jääkaapin, pesukoneen, jonka voi käynnistää ja ohjelmoida HomeChatilla, sekä Lightwave-uunin, jota voi helposti ohjata NFC- ja WiFi-yhteyden kautta.
LINE-chatilla varustettu LG HomeChat mahdollistaa älykkäiden kodinkoneiden säätöjen muuttamisen, vaikka et olisikaan kotona. HomeChatin intuitiivisella käyttöliittymällä voit chattailla LG:n jääkaapin, pesukoneen tai uunin kanssa – kuten oikean ihmisen kanssa. Erityisen helpoksi sovelluksen tekee se, että voit pikavalinnoilla säätää kodinkoneiden asetuksia valmiiksi ohjelmoiduilla käskyillä. HomeChatissa on kolme erilaista käyttötilaa riippuen siitä, missä olet ja kuinka pitkään: Vacation, Away tai Return Home.
– Uudet älykkäät kodinkoneemme lanseerataan Etelä-Koreassa, mutta ne tullaan julkistamaan myös tietyillä muilla markkinoilla tämän vuoden aikana. LG:n uudet HomeChatilla varustetut kodinkoneet osoittavat, kuinka paljon helpompaa arkemme voi olla älykkään, toisiinsa kytketyt laitteet mahdollistavan tekniikan ansiosta, kertoo Sebastian Bengtsson, LG Electronicsin Home Appliances -liiketoimintayksikön Pohjoismaiden tuoteasiantuntija.
Uusi HomeChat-yhteensopiva kodinkonemallisto lanseerataan ensin Etelä-Koreassa ja sitten muilla markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa.
LG:n älykäs jääkaappi kertoo, mitä kaupasta tarvitaan
LG:n edistyksellisin älykäs jääkaappi sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten täysin uuden Smart View’n. Jääkaapin sisälle yläosaan asetetun kameran avulla näet älypuhelimella tai tabletilla, mitä jääkaappisi sisältää. Laajakuvakamera näyttää koko jääkaapin sisällön, ei vain ylähyllyn. Kamera tunnistaa jääkaapin oven avauksen ja samalla tallentaa kuvia jääkaapin sisällöstä, joten saat siitä jatkuvasti ajantasaista tietoa. HomeChatin avulla voit helposti nähdä, millaista täydennystä jääkaappisi tarvitsee, myös kesken ostosreissun. LG:n Smart Manager -toiminnolla voit myös tarkkailla ruokien säilyvyyttä avaamatta jääkaapin ovea.
LG:n älykäs pesukone käynnistyy etäältä
HomeChatin avulla voit etäohjata ja valvoa LG:n älykästä pesukonetta olinpaikastasi riippumatta. Voit esimerkiksi käynnistää pesukoneen sovelluksen kautta lähetettävällä tekstiviestillä, jolloin pyykki on pesty, kun tulet kotiin. Voit myös tekstiviestillä kysyä pesukoneelta, missä vaiheessa pesuohjelma on. Mallissa on kosketusnäyttö, jolta pesuohjelma on helppo valita tai hakea sopiva ohjelma WiFi-yhteyden avulla.
LG:n älykäs Lightwave-uuni antaa reseptivinkkejä
LG:n älykäs uuni yhdessä HomeChatin kanssa tekee ruoanlaitosta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Sovellus antaa suosituksia siitä, kuinka erilaiset ruokalajit kannattaa valmistaa. Uunin voi myös käynnistää sovelluksella, kun et ole kotona. Sisäänrakennettu, hakutoiminnolla varustettu reseptikirja lähettää älypuhelimeesi tekstiviestin, kun siihen on lisätty uusia reseptejä.
LGHomeChat


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...