Teerenpeli saavutti kolmoisvoiton UISGEn Pohjoismaisten viskien sarjassa. Pohjoismaiden parhaaksi viskiksi valittiin Teerenpeli Distiller´s Choice Kaski, toiseksi Suomi 100 Juhlaviski ja kolmannen sijan sai Teerenpeli Distiller´s Choice Karhi. Myös tislesarjassa Teerenpeli saavutti kaksoisvoiton. Palkinnot jaettiin tänään alkaneessa UISGE2017 -tapahtumassa Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä.

Pohjoismaiden voitto takaisin Suomeen
Uisge järjestetään 10.-11.2.2017 jo seitsemännen kerran. Viikonloppu kerää yhteen noin 2000 viskin ystävää ja tänä vuonna esillä on lähes 400 viskiä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kilpailu, johon valmistajat ja maahantuojat voivat osallistua omilla tuotteillaan.

– Uisgen kilpailuraati arvioi sokkotestinä kilpailun eri sarjoihin osallistuvat viskit. Raati koostuu reilusta 30 jäsenestä, josta puolet on ravintola-alan ammattilaisia ja puolet alan harrastajia. Kilpailuun osallistui yhteensä 140 viskiä. Pohjoismaiden sarjan viskivoitto palasi Teerenpelin myötä takaisin Suomeen, kommentoi festivaalin järjestäjä Ilkka Ruponen tulosten ratkettua.
Pohjoismaisten viskien sarjassa osallistujia oli tänä vuonna Suomesta ja Ruotsista. Kolmoisvoiton lisäksi Teerenpelissä iloitaan tislesarjan kaksoisvoitosta. Molemmat kisaan lähetetyt tisleet menestyivät, sillä savutisle voitti kultaa ja perustisle hopeaa. Tislesarjassa mukana olivat kaikki suomalaiset kaupalliset tislaamot.
Valikoiduissa sherrytynnyreissä kypsynyt suomalainen mallasviski Kaski ja Suomen juhlavuoden kunniaksi valmistettu Suomi 100 Juhlaviski ovat myynnissä Alkon valikoimissa. Teerenpeli Distiller´s Choice Karhi on madeiratynnyreissä viimeistelty viski, joka on vientituote ja myynnissä Itämeren laivoilla.