Pidit siitä tai et, ravintolatarjoilijoilla on suuri valta elämääsi. He päättävät missä istut ja voivat antaa sinun odottaa jonossa pidempään kuin tarvitsisi. He myös tietävät paljon salaisuuksia ruoastasi, tyylistäsi ja jopa seksuaalisesta suuntautumisestasi.

Andy Kryza paljastaa Thrillist.com-sivustolla tähän asti vain tarjoilijoiden tiedossa olleet salaisuudet, joten kun ensi kerralla aiot avata suusi tarjoilijalle, muista että hän tietää enemmän kuin luuletkaan.

Alla olevat paljastukset ovat suoria lainauksia amerikkalaisilta tarjoilijoilta eri tyylisistä ravintoloista.

On sanomattakin selvää, että olet ensimmäisillä treffeillä

”Tilaaminen tytön puolesta, joka vilkuilee ympärilleen ja tarkkailee puhelintaan oli ensimmäinen virheesi, mutta ei hätää, ainakin sait ravintolahenkilökunnan nauramaan.”

Tarjoilija ei sylje ruokaasi, vaikka valitit

”Kukaan ei tee niin. He vain pilkkaavat sinua ja ehkä vähän kärventävät pihviäsi.”

Tarjoilijasi tietää pääsetkö sänkyhommiin myöhemmin

”Deittikumppanillasi ei ole alushousuja. Siksi tiputtelemme tavaroita lattialle.”

Arveluttavalla ulkonäöllä voi saada erityiskohtelua

”Huumekauppiailta näyttävät asiakkaat monesti antavat parhaat tipit, joten teemme parhaamme, jotta olisit iloinen siitä.”

Syntiä sulkemisajan jälkeen

”Lievää nikotiinin tuoksua lautasliinassa? Pieniä harmaita pilkkuja pöydälläsi? Jep. Tupakoimme sisällä sulkemisajan jälkeen.”

Vaikka olet ystävä, maksat silti omat juomasi

”Ystävämme, tai ystäviemme ystävät todellakin kuvittelevat saavansa ilmaisia juomia koska pidämme heistä. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa. Ole hyvä ja jätä 20 $ tippiä työpaikkani riskeeraamisesta. Ja maksa omat juomasi.”

Syntymäpäivilläsi ei ole mitään väliä

”Ei, emme laula syntymäpäivinä. Jos pyydät, vihaamme sinua. Siihen tarkoitukseen on Rainforest Cafe, emmekä ole siellä töissä.”

Spesiaali teesi on Earl Greytä

”Teen tilaaminen ärsyttää jokaista tarjoilijaa koko maailmassa, varsinkin kun heillä on kiire. Kukaan ei muista mitä typeriä teelaatuja heillä on varastossa. Kun tarjoilijasi kysyy mitä laatua haluaisit, hän oikeasti tarkoittaa ’Haista paska.’ Saat joka tapauksessa Earl Greytä, English Breakfastia, tai mitä tahansa sattuu ensimmäiseksi käteen tarttumaan.”

Ilotytöt vihaavat jäitä

”Yön neidot eivät koskaan tilaa drinkkiä jäillä. Sulava jää paljastaa miten kauan he ovat odottaneet.”

Rahalla ei saa rakkautta, eikä pöytää

”Vaikka maksoit tarjoilijalle, että saisit pöydän nopeammin, se ei tarkoita että näin kävisi. Hän vain otti mielellään rahasi.”

Tarjoilijalle flirttailu – ei näin

”Nimesi kirjoittaminen kuittiin on typerintä mitä voit keksiä. Ravintolassa on 57 pöytää. Puolet ajasta emme edes hae oman pöydän kuittia. Ai, olet se pitkä blondi mies? Onneksi olkoon. Istuit koko ajan ja kaikilla täällä on hattu päässä.”

Allergiasi huomioidaan ja sitten todennäköisesti sivuutetaan, jos sitä epäillään

”Jos et voi syödä gluteiinia, sano ’ei gluteiinia’ (älä sano olevasi ’gluteiini-intolerantti), tai olet vegaani ja menet johonkin pihviravintolaan… tulet silti saamaan jotain missä on kanalientä tai gluteiinia. Tai molempia. Sori vaan. Äläkä huijaa itseäsi uskottelemalla että teet vartalollesi palveluksen gluteiinittomalla vegaanisekoituksella: siinä on silti noin 1870 tyhjää kaloria.”

Lähde: Thrillist