Jokainen nainen on varmasti kokeillut masturbaatiota ainakin jossakin elämänsä vaiheessa. Jokaisella on myös omat tottumuksensa sooloseksin suhteen. Jotkut masturboivat joka päivä, jotkut kerran viikossa, jotkut aamulla, jotkut julkisissa käymälöissä, jne.

Riippumatta siitä missä, koska, miten, tai kuinka usein masturboit, on joka tapauksessa varmaa, että se vaikuttaa sinuun positiivisesti – ja onhan se melko hauskaakin. Lisäksi masturbointi auttaa sinua pysymään yhteydessä omaan seksuaalisuuteesi. Olet sitten kiimainen, turhautunut, stressaantunut, tai muuten vain tylsistynyt, masturbointi auttaa sinut pahimman yli.

Joidenkin naisten mielestä orgasmit ovat parhaita aamulla, mutta tässä neljä syytä, miksi kannattaa antaa illallekin mahdollisuus!

1. Paremmat unet

Endorfiinien vapautuminen rentouttaa kehoasi. Tämän vuoksi säännöllinen liikunta auttaa sinua saamaan paremmat ja syvemmät yöunet. Seksi on luonnollisesti fyysisesti uuvuttava suoritus, mutta orgasmi jo sinälläänkin voi saada sinut nukahtamaan helpommin. Jos odotettavissa on huonouninen yö, ehkä ei kannata alkaa laskea lampaita, vaan tarjoa itsellesi kunnon orgasmi! Jos sinulla on ollut pidempiaikaisia ongelmia nukahtamisen kanssa, orgasmit voivat auttaa pidemmällä aikavälillä niihinkin.

2. Stressin lievitys

Onko mitään kamalampaa, kuin mennä nukkumaan pää täynnä negatiivisia ja stressaavia mietteitä? Pikahoito tähän on, yllätys yllätys, orgasmi! Kun hemmottelet itseäsi masturboimalla, kehosi vapauttaa yllä mainittuja endorfiineja sekä lisäksi dopamiinia. Näiden kahden yhdistelmä voi vapauttaa sinut kaikesta stressistä kertaheitolla. Euforia päihittää stressin mennen tullen.

3. Seksikkäämmät unet

Joskus voi saada itsensä ehdollistettua näkemään unia jostain tietystä aiheesta, tai jopa tietystä ihmisestä. Laatuaika itsesi kanssa samalla kun keskityt voimakkaasti johonkin tiettyyn seksikkääseen tilanteeseen, henkilöön, tai tunteeseen, voi heijastua myös uniisi. Rentoudu ja ajattele unelmiesi hottista samalla kun tyydytät itseäsi. Jos onni on myötäinen, näet hänet uudelleen unissasi! Näin nouset sängystä juuri oikealla jalalla!

4. Itsensä hemmottelu

Niinpä! Jos sinulla on menossa erityisen pitkä ja rankka päivä työssä, koulussa, tai missä tahansa, voit unelmoida jo etukäteen illan hekumallisesta sessiosta itsesi kanssa. Masturbaatiossa on kuitenkin loppujen lopuksi kyse itsensä rakastamisesta. Jos vähän masentaa, kokeile itseesi seksikästä iskurepliikkiä ja katso miten käy!

Kuva: Pixabay