Ruokavaikuttaja ja kokki Hanna Gullichsen kertoi Instagram-tilillään joutuneensa tilanteeseen, johon ei äitinä toivonut joutuvansa. Perheeseen joulun alla syntynyt vauva sairastui ja Gullichsen joutui soittamaan hätänumeroon.

– Hetkiä, joihin ei äitinä toivoisi joutuvan. Sanotaan, että pyörremyrskyn keskellä on hiljaista, uskon sen, Gullichsen kirjoittaa koskettavasti julkaisemansa kuvan yhteydessä, jossa perheen pienokainen makaa sairaalassa.

– Kun kahden itkuisen päivän ja kolmen synkän yön jälkeen pirteä pieni potilas katsoo silmiin ja hamuaa rintaa, loksahtaa taas prioriteetit kohdilleen. Millään muulla ei ole merkitystä.

Gullichsen kertoo Stories-osiossa, ettei aio jakaa vauvan sairastamisesta sen enempää tietoa. Hän kuitenkin kertoo, että pienokainen sai hyvää hoitoa ja heidät kotiutettiin sairaalasta sunnuntaina. Gullichsen halusi julkaisullaan myös kiittää julkisesti heitä hoitaneita ammattilaisia ja ystäviään.

– Tuo taival selvittiin hoitajien ja lääkäreiden ammattitaidon ja empatian sekä perheen ja ystävien tuen avulla. Ystävät todella ottivat kopin, me ei koskaan päästä kaatumaan. Kiitos. Olemme nyt kotona ja kaikki on hyvin. Valoa kohti.

Vaikka perhe on nyt onnellisesti kotona on tapahtunutta Gullichsenin mukaan vielä vaikea käsitellä.

– Kotiutumisen jälkeen olen lähinnä itkenyt ja ollut aika ahdistunut. Hengittelen, jotta paniikki ei ota valtaa. Tämä yllätti, sillä pahin on ohi ja pienellä on kaikki hyvin. Sitä ei mieli vielä niele ja elän mielessäni pelottavia hetkiä uudestaan ja uudestaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gullighsen on ollut vuodesta 2015 naimisissa Joonas Laurilan kanssa. Parilla on myös vuonna 2016 syntyneet kaksospojat ja lisäksi perheeseen kuuluu Gullichsenin kouluikäinen poika hänen edellisestä avioliitostaan.

Lue myös:

Julkkiskokki Hanna Gullichsen sai neljännen lapsensa – julkaisi herkän kuvan – ”Hän on ihanan muhkea!”

Raskaana oleva Hanna Gullichsen joutui sairaalaan – avautuu pelottavasta tilanteesta