Suomalaisten rakastama laulaja Meiju Suvas on viime vuosina osallistunut kahteen erilaiseen elämäntapamuutosohjelmaan. Suvas nähtiin Suurimmassa pudottajassa vuonna 2020 ja Olet mitä syöt -ohjelmassa vuonna 2019.

Olet mitä syöt -kuvauksista Suvakselle on jäänyt lämpimät muistot, mutta Suurimpaan pudottajaan hän ei enää koskaan lähtisi. Suvas avautuu asiasta Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa.

Nykyisin Suvas ajattelee, että Suurimman pudottajan kaltaiset ohjelmat ovat liian henkilökohtaisia ja paljastavia. Häntä alkoi ohjelman kuvausten aikaan ahdistamaan niin paljon, että hän luovutti kesken kisan.

– Koin, että koko ohjelma oli minulle henkisesti raskas. Minulle se ei sopinut. En kuitenkaan kadu, että lähdin siihen, Suvas kuvailee Ilta-Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Haastattelussa Suvas kritisoi voimakkaasti hyvinvointivalmentaja Aki Mannisen tapaa toimia valmennettaviensa kanssa.

– Se oli minulle liian rajua. Sitten kun alkaa ahdistaa, ei painokaan tipu, Suvas alleviivaa.

– Aki on mukava heppu, mutta valmentajana minun makuuni turhan armeijahenkinen, hän lisää.

Vaikka Suvas kokee saaneensa merkittävää apua elämäänsä elämäntapamuutosohjelmista, ohittaa hän jyrkästi mahdolliset tulevat ohjelmakutsut.

– En todellakaan lähde enää näihin. Nämä ovat minun osaltani nähty. Lauluohjelmiin lähden mielelläni.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Meiju Suvakselta yllättävä avautuminen seksistä – myöntää lämpimät tunteensa Pete Parkkosta kohtaan: ”Täti-ihminen on kuumana”

Meiju Suvas näki heti Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n välisen rakkauden – aavisti suhteen Vain elämää -kuvauksissa!