Janni Hussi paljasti leikkausarpensa – ”jos edes yksi ihminen…”

Televisiosta tuttu fitnessmalli ja bloggaaja Janni Hussi paljasti viime viikolla sairastuneensa syöpään.

Kyseessä on dermatofibrosarkooma, joka on ihon harvinainen pahanlaatuinen sidekudoskasvain. Janni oli viime torstaina leikkauksessa ja julkaisi eilen kuvan, jossa leikkausarpi näkyy.

– Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. 😅 Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on 1,5kk päästä, Janni kertoo kuvatekstissä.

Alla yli 35 000 tykkäystä saanut kuva.

View this post on Instagram

Moi kaikki! 👋🏻 Täällä voidaan olosuhteisiin nähden oikein hyvin! Nöyrä kiitos kaikille, ketkä ootte laittanut tsemppaavia viestejä. Ette arvaa miten paljon oon saanut niistä positiivista energiaa. 💙🙏🏻 Kiitos myös lääkäreille, hoitajille ja kirurgille. . . Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. 😅 Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on 1,5kk päästä. . . Blogissa lisää voinnista ja fiiliksistä. Tämän jälkeen siirrytään taas muihin aiheisiin, elämä jatkuu. 😌💙

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Janni julkaisi blogissaan lähikuvan leikkausarvesta sekä itsestään sairaalavuoteessa ja paljastaa pohtineensa pitkään, miten kertoisi asiasta julkisuudessa vai kertoisiko ollenkaan. Hän kertoo, mitkä kolme syytä saivat hänet puhumaan:

”1. Jos edes yksi ihminen varaa ajan lääkäriin tarkistuttamaan luomensa/ihomuutoksensa ja voi sen kautta välttyä joltain ikävämmältä, on julkituloni ollut sen arvoinen. Ja olen saanut varmasti toistasataa viestiä, jossa olette kirjoittaneet, että pitkään mietityttäneet luomet on nyt otettu työn alle ja aika lääkäriin varattu. Homma siis suoritettu.

2. Kun julkista työtä tekee, tiedän että jos olkapäähäni yhtäkkiä vain ilmestyy isohko arpi, herättää se spekulaation ja kysymyksiä. Niinpä mieluummin kerroin asiasta itse omalla tavallani, kuin vastailisin huhuihin. Kun en kuitenkaan ajatellut koko loppu elämääni kulkea hihallisissa paidoissa.

3. Jotenkin mulla vaan on sellainen olo teistä seuraajista ja lukijoista, että te olette ihan mahtavia tyyppejä. Mä haluan jakaa teille hauskoja juttuja someen, mutta olla rehellinen myös huonoista hetkistä. Tietenkin on juttuja, jotka jaetaan vain perheen kesken, mutta koska tällä voin konkreettisesti lisätä tietoisuutta ja ehkä helpottaa jonkun oloa, päätin rohkaista mieleni.”

Janni Hussi otti huhtikuussa itsestään alla olevan kuvan saatuaan tietää sairastuneensa syöpään.

Lähteet: Instagram, Janni Hussin blogi

Kuvat: Instagram / Janni Hussi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.