Julkkisyrittäjä Jethro Rostedt aloitti neljä vuotta sitten kuntokuurin, jonka myötä mies on onnistunut pudottamaan painoaan reilusti.

Rostedt on kertonut elämäntapamuutoksestaan muun muassa Aki Linnanahteen juontamassa podcastissa. Hän kuvaili podcastissa vaihtaneensa ruokailurytminsä aiempaa säännöllisemmäksi ja päivittäneensä ateriansa terveellisemmiksi.

Ilta-Sanomille Rostedt paljasti toukokuussa 2020 pudottaneensa painoaan huimat 42 kiloa.

– En pannut elämääni ihan mullin mallin. Vähensin vain syömistä radikaalisti. Ekat pari kolme kuukautta oli kova paikka, mutta siitä se lähti, Rostedt kommentoi tuolloin IS:lle.

Sittemmin Rostedt on myös lopettanut tupakoinnin. Hän kertoi asiasta viime joulukuussa omalla Instagram-tilillään.

– Tämä kuva on siltä ajalta kuin vielä söin hattaraa ja poltin shishaa. Nyt en enää polta. Neljä kuukautta ilman tupakkaa ja voin kertoa, että kannatti lopettaa, Rostedt kirjoitti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime aikoina Rostedtin elämäntaparemonttia ovat kuitenkin varjostaneet ikävät huhut siitä, että projekti olisi jäänyt miehellä tauolle. Seiska-lehti uutisoi hiljattain yrittäjän sortuneen Espanjan Fueringolassa lomaillessaan runsaaseen päihteiden käyttöön. Silminnäkijöiden mukaan Rostedt oli viettänyt aikaa terassilla ketjupolttaen tupakkaa ja huudellen äänekkäästi oluttuoppi kourassaan.

Nyt Rostedt on julkaissut omalle Instagram-tililleen kuvan, jonka yhteydessä hän vakuuttelee kuntokuurinsa edelleen jatkuvan. Kuvassa Rostedt esittelee hoikkaa olemustaan aurinkoinen hymy kasvoillaan.

– Kuntokuuri on muuten mennyt aivan loistavasti vaikka silloin tällöin meneekin nopeat jaffat, Rostedt muotoilee postauksensa ohessa.

Rostedt muistuttaa seuraajiaan siitä, ettei laihdutuskuurilla olevan tule olla täysin armoton itselleen.

– Kaikille laihiksella oleville tiedoksi, että älä ole liian ankara itsellesi, siitä ei tule pidemmän, eikä kyllä lyhyemmänkään päälle yhtikäs mitään, hän alleviivaa.

– Tsemppiä kaikille laihikseen!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rostedtin julkaisu on kerännyt valtavan määrän kannustavia kommentteja miehen faneilta. Myös DJ ja tosi-tv-tähti Amanda Harkimo on läväyttänyt julki paljonpuhuvan arvion ystävänsä ulkonäöstä.

– Hyvältä näytät! Harkimo kehaisee sydäsilmäemojin kera.

– Wau. Upeaa duunia Jeti. Hattu pois päästä ja itsekin mallia ottamaan, eräs toinen seuraaja kommentoi.

– Tää jätkä on meitsin idoli! Go Jeti ja Nopeet jaffat! ylistää toinen.

– Jeti perhana onko edes sama mies enää … En meinannut tunnistaa, kolmas tunnustaa.

Lue myös:

Jethro Rostedtin muuttunut ulkomuoto hämmästyttää somessa: ”Liittyykö tää siihen tulevaan elokuvaan…”

Seiska: Jethro Rostedt ajautui pahoihin talousvaikeuksiin – ulosotto karhuaa jättisummaa!