Love Island Suomi -ohjelmasta suomalaisille tunnetuksi tullut Veera Virta kertoo omalla Instagram-tilillään rehellisesti kokemastaan ahdistuksesta.

Virta avautui mielenterveydellisistä haasteistaan ensin Stories-osiossaan ja myöhemmin Feedissä. Hän kertoo saaneensa kommentin, joka pisti hänet miettimään Feed-sisältöään.

– Kerroin ahdistuksesta ja terapiaan hakeutumisesta storyssa ja sain viestin, jossa sanottiin about, että ”ootpa fiksu likka vaikka mutten sun some antaa vaikutelman, että tää on pinnallista hömppää”. En ottanu tätä mitenkään pahalla mut naurahdin vaan itsekseni, kun musta taas tuntuu et päivittelen jatkuvasti storyyn melko diippejäkin juttuja mun elämästä ja tunteista, Veera kirjoittaa.

– Mut sit tajusin, et tää mun feed on kyllä tosiaan aika pinnallista, mä en jotenkin osaa tänne päivitellä mitään syvällisiä asioita, vaan laitan ne aina automaattisesti storyyn, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Oivalluksensa seurauksena Veera päätti jakaa kuulumisiaan avoimesti myös kuvavirtaansa. Hän kertoo hakeneensa viime aikoina aktiivisesti töitä, mutta vielä urakka ei ole tuottanut tulosta.

– Turhauttaa mut oon jo tottunut, nainen toteaa.

Veera kärsi mielenterveydellisistä haasteista myös viime talvena. Nyt samat tuntemukset ovat palanneet takaisin.

– Mulla on kahtena edellisenä syksynä diagnosoitu ja/tai epäilty lievää masennusta ja keskivaikeaa ahdistuneisuutta. Kesäisin on helpompaa mut kesälläkään ne syyt ahdistukselle ei poistu.

Apua Veera on yrittänyt saada sekä työterveyspsykologin että YTHS:n lyhytterapian kautta, mutta ei ole kokenut niitä tarpeeksi tehokkaiksi.

– Nyt pyrin hakeutumaan Kelan tukemaan 1-3 vuoden kuntouttavaan psykoterapiaan. Oon vasta prosessin alussa, joten en osaa kertoa tästä vielä enempää mut toivon, että pääsisin terapiaan mahdollisimman pian ja että siitä olisi apua, Veera summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muuten Veeran elämässä on kaikki hyvin:

– Läheiset ihmiset, etenkin mun poikaystävä, tekee arjessa paljon ja joulukin on tulossa. Mun lemppari, hän kuvailee.

Lue myös:

Martina Aitolehden ja Bull Mentulan nimikkoravintolisät vedettiin pois markkinoilta – ”Sisältävät kiellettyjä aineita”

Selviytyjät-tähti Bea Toivonen julkaisi kuuman alusvaatekuvan – palasi pitkän tauon jälkeen kameran eteen