Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Nanna Karalahti, 33, avautuu Me naiset -lehden haastattelussa sydänoireistaan, jotka pelästyttivät kiireisen naisen viime keväänä.

Nanna joutui kahden kuukauden täyslepoon lääkärin tultua siihen tulokseen, että oireet viittasivat ylikuntotilaan. Sydämen tutkimuksissa ei onneksi löytynyt mitään poikkeavaa.

Kesän aikana Nanna ymmärsi, että kyse oli myös henkisestä uupumuksesta ja aviomies Jere Karalahti onkin ollut merkittävässä roolissa hänen toipumisessaan.

Jere on hoitanut yhä suuremman osan kotitöistä ja perheestä, ja veti jopa Nannan treeniryhmien ohjaukset.

– Jere vitsailee, että koko ylikuntojuttu on nykyajan hömpötystä. Hän on kuitenkin ollut suuri tuki, Nanna kertoo Me Naisille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nanna on yhä toipilas ja myöntää, että osasi odottaa diagnoosia, sillä tekemistä on ollut paljon. Hän on perustanut viime vuosina yhteensä viisi firmaa ja pyörittänyt päiväkotia, terveyskahvilaa sekä mallikilpailua. Unohtamatta omaa treeni- ja hyvinvointikonseptia ja sosiaalista mediaa.

– Ymmärrän nyt oman rajallisuuteni. Tiedän, etten ole mikään yli-ihminen.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Tästä syystä Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti eivät jatka Fitnesspäiväkirja-ohjelmassa: ”Olisi näyttänyt aika leimiltä”

Me Naiset: Nanna Karalahti sairastui – joutui täyslepoon ”Tuntui kuin sydän tulisi rinnasta ulos”