Vuoden 2022 Miss Suomeksi kruunattu Petra Hämäläinen päivittää aktiivisesti sisältöä elämästään omalle Instagram-tililleen.

Uusimmassa julkaisussaan Hämäläinen paljastaa kuusi yllättävää faktaa itsestään, joita hänen seuraajansa eivät ole hänestä aiemmin tienneet.

Listan ensimmäisessä kohdassa Hämäläinen kertoo saaneensa ystäviltään jostain syystä hyvin maskuliinisia lempinimiä. Häntä kutsutaan lähipiirissä usein Petuksi, Petriksi ja Pepeksi.

Toisena faktana kotitalousopettajaksi kouluttautunut Hämäläinen kuvaa päivittäisiä ruokailutottumuksiaan.

– Totuus on, että kotona en juurikaan tee ruokaa, missi myöntää.

– Yleensä arkiruokani koostuu leivästä, rahkasta ja puurosta. Tykkään kyllä kokata ystäville ja sukulaisille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavaksi Hämäläinen avautuu historiastaan mallina.

– Aloitin mallintyöt 16-vuotiaana. Olen tehnyt mallintöitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Italiassa ja Australiassa. Harva tietää, että olen ollut näytösmallina Tukholman ja Sydneyn muotiviikoilla isoille kansainvälisille brändeille.

Ennen menestyksekästä mallinuraansa Hämäläinen keskittyi vahvasti rakkaaseen harrastukseensa hevosten parissa.

– Olen heppatyttö ja ensimmäisen kerran ollut hevosen selässä jo ennen kuin opin kävelemään. Minulla oli Ilo niminen hevonen täysi-ikäiseksi saakka, hän muistelee.

– Haaveenani on, että joskus eläkkeellä minulla olisi oma pieni islanninhevostalli.

Eräs toinen Hämäläisen unelmista liittyy ulkomailla asumiseen.

– Asuin juuri ennen Miss Suomeksi kruunaamista kaksi talvea Espanjassa, jossa opiskelin etänä ja työskentelin puhelinmyyjänä. Haaveenani on vielä jossain vaiheessa muuttaa ulkomaille asumaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viimeiseksi Hämäläinen avautuu ikävästä vaivastaan, joka on kiusannut häntä koko alkuvuoden. Hämäläinen on hakenut ongelmaansa apua lääkärin vastaanotolta.

– Minulla ei ikinä ole ollut iho-ongelmia, mutta Miss Universum kisan jälkeen sain aknen, johon olen saanut lääkityksen, Hämäläinen kuvailee.

Aknelääkkeet ovat tunnetusti varsin tujua tavaraa, ja myös Hämäläinen on saanut harmillisia haittavaikutuksia omasta kuuristaan.

– Lääkitys on vienyt nyt hetkellisesti myös makuaistini, hän paljastaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Miss Suomi Petra Hämäläinen yllättää – muutto ja uusi työpaikka!

Miss Suomi Petra Hämäläinen jakoi järkyttävän uutisen – kilpasisko joutui vakavaan auto-onnettomuuteen – ”Hänellä on vakavia vammoja kasvoissaan ja kehossaan”