Naisen ehkäisykierukka löytyi yllättävästä paikasta

Kiinalaiselle naiselle asetettiin ehkäisykierukka vuonna 2011, mutta hän tuli raskaaksi vain muutama kuukausi myöhemmin ja synnytti helmikuussa 2012. Kuusi vuotta myöhemmin lääkärit löysivät kierukan yllättävästä paikasta. Ehkäisykierukka on pieni, T-kirjaimen muotoinen esine, joka asetetaan kohtuun estämään raskaus.
Kiinalaisnainen synnytti sektiolla, mutta lääkärit eivät nähneet kierukkaa toimenpiteen aikana. Lääkärit uskoivat ehkäisyvälineen sulautuneen kohtuun ja asettivat naiselle uuden kierukan.
Myöhemmin nainen sai rakko-ongelmia, joihin kuului verinen virtsa ja virtsaamistarpeen tiheytyminen. Nainen kärsi myös vatsakivuista. Hän hakeutui sairaalahoitoon, ja lääkärit löysivät alkuperäisen kierukan. Röntgen-kuvat paljastivat ehkäisyvälineen joutuneen naisen virtsarakkoon.
– Meidän tietojemme mukaan kierukan siirtyminen rakkoon, missä se voi aiheuttaa kroonisen virtsatulehduksen oireita, on erittäin harvinaista, tapauksen selonteossa kerrottiin.
Harvinaisissa tapauksissa kierukka voi aiheuttaa reiän kohtuun.
– Kun kierukka puhkaisee kohdun, se voi liikkua vapaasti moneen paikkaan, eikä ainoastaan lantion alueella vaan myös vatsaontelossa, selonteossa todettiin.
Kierukka ei aiheuttanut kiinalaisnaisen virtsarakkoon pysyviä vaurioita.
Lähde: The Sun
Kuva: Wikipedia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.