Naiset laittavat tätä tuttua voidetta intiimialueelleen – lääkärit varoittavat alapäätrendistä

Kaikki varmasti tietävät Vicks VapoRub -voiteen, jota käytetään flunssan oireiden lievittämiseen. Naiset ovat nyt keksineet voiteelle uuden käytön, joka ei ensikuulemalta ole houkutteleva.
Jotkut naiset nimittäin laittavat voidetta sukuelimiinsä uskoen sen lievittävän kutinaa, lisäävän seksuaalista nautintoa ja pitävän alapään raikkaan tuoksuisena. Naiset ovat vaihtaneet kokemuksiaan Vicksin käyttämisestä alapäänsä vaivoihin keskustelupalstoilla.
– Vaginani kutisee. Aivan häpyhuulten ulkopuolelta. Ne myös turpoavat. Kun raavin, ne vuotavat verta. Käytän Vicksiä kutinaan ja se auttaa turvotukseen. Se todella auttaa minua. Aiheutanko itselleni harmia käyttämällä sitä? Eräs nainen tiedusteli.
Muut keskustelupalstan käyttäjät rahoittelivat naista ja sanoivat Vicksin auttaneen myös heidän vaivoihinsa. Asiantuntijat kuitenkin ovat toista mieltä.
Lääkärit ovat varoittaneet naisia Vicksin laittamisesta sukuelimiinsä. Gynekologi Vanessa Mackay totesi:
– Vicks VapoRubin laittaminen vaginaan ei ainoastaan tunnu epämiellyttävältä, vaan se voi myös aiheuttaa vahinkoa ja saattaa häiritä vaginan normaalia mikrobikantaa.
Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.