Kaikki varmasti tietävät Vicks VapoRub -voiteen, jota käytetään flunssan oireiden lievittämiseen. Naiset ovat nyt keksineet voiteelle uuden käytön, joka ei ensikuulemalta ole houkutteleva.
Jotkut naiset nimittäin laittavat voidetta sukuelimiinsä uskoen sen lievittävän kutinaa, lisäävän seksuaalista nautintoa ja pitävän alapään raikkaan tuoksuisena. Naiset ovat vaihtaneet kokemuksiaan Vicksin käyttämisestä alapäänsä vaivoihin keskustelupalstoilla.
– Vaginani kutisee. Aivan häpyhuulten ulkopuolelta. Ne myös turpoavat. Kun raavin, ne vuotavat verta. Käytän Vicksiä kutinaan ja se auttaa turvotukseen. Se todella auttaa minua. Aiheutanko itselleni harmia käyttämällä sitä? Eräs nainen tiedusteli.
Muut keskustelupalstan käyttäjät rahoittelivat naista ja sanoivat Vicksin auttaneen myös heidän vaivoihinsa. Asiantuntijat kuitenkin ovat toista mieltä.
Lääkärit ovat varoittaneet naisia Vicksin laittamisesta sukuelimiinsä. Gynekologi Vanessa Mackay totesi:
– Vicks VapoRubin laittaminen vaginaan ei ainoastaan tunnu epämiellyttävältä, vaan se voi myös aiheuttaa vahinkoa ja saattaa häiritä vaginan normaalia mikrobikantaa.
Lähde: Mirror