Miss Suomen kruunusta vuonna 2011 luopunut malli ja fitness-yrittäjä Pia Lamberg, 31, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan äitinsä kanssa, jota kuvailee inspiraation lähteekseen. Hän kertoo olevansa innoissaan siitä, että saa valmentaa 64-vuotiasta äitiään ja auttaa häntä saavuttamaan kuntotavoitteitaan.

– Vuoden alussa äitini kysyi minulta: ”Voisinko tulla tekemään sinulle live-treeniohjelmaa?” Olin niin innoissani ja myös yllättynyt! Se, että hän halusi sitoutua lihaskuntovalmennukseeni, yllätti minut! Pia iloitsee kuvatekstissä.

– Vielä enemmän hämmästyin, kun hän oikeasti tuli jokaiseen treeniin. Siitä on nyt 10 kuukautta ja hän on paikalla jokaikisessä live-treenissä.

Pia kuvailee äitinsä olleen aina ruumiinrakenteeltaan hento, mutta on nyt treenin avulla saanut vartaloonsa muotoa ja voimaa.

– Hän sopii nyt myös mustaan nahkahameeseensa, johon hän mahtui viimeksi yli 30 vuotta sitten, ennen minun syntymääni!

– Olen ikuisesti kiitollinen kaikista elämän opeista, joita hän on opettanut minulle. Ja kiitollinen myös siitä, että saan nyt olla mukana auttamassa häntä saavuttamaan kuntotavoitteitaan, Pia kirjoitti vielä Stories-osiossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Pia Lamberg hakee Yhdysvaltain kansalaisuutta – näin hän ajattelee Suomesta: ”Sekin on liian hankalaa”

Pia Lamberg meni naimisiin – julkaisi näyttävän hääkuvan!