Näyttelijä ja juontaja Janne Kataja, 41, kertoo Seura-lehden haastattelussa olevansa intohimoinen ja kunnianhimoinen ihminen. Hän unohtaa helposti ajankulun ja saattaa työskennellä ympäri vuorokauden, jopa syömättä.

– Syön aika vähän, mutta en säännöllisesti. Saatan olla syömättä 2–3 päivää huomaamatta. En ole lihonut syömisellä vaan epäsäännöllisillä elintavoilla, hän toteaa Seurassa.

Viime vuonna Kataja kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa avoimesti myös oudoista ruokailutottumuksistaan, jotka aiheuttivat monissa ihmetystä. Hän sanoo syövänsä runsaasti kasviksia, mutta suutuntuman takia ei lainkaan kalaa, kanaa tai punaista lihaa, lukuunottamatta jauhelihaa.

Kataja kertoo selvittäneensä, että kärsii mahdollisesti syömishäiriöstä nimeltä ARFID, jolle on ominaista hyvin rajoittunut ja valikoiva syöminen.

Suhdettaan ruokaan Kataja kuvailee hyvin vaihtelevaksi. Välillä hänelle maistuvat runsain mitoin herkut, kuten jäätelö, karkit ja hyvä viini, ja välillä niiden nauttimisessa saattaa olla kuukausienkin tauko.

– Teen kaikki asiat totaalisesti tai en lainkaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Seura

Lue myös:

Janne Kataja esitteli sulavia tanssiliikkeitään – sai someyleisön hieraisemaan silmiään: ”Öljytty on lantio!”

Vappu Pimiä kommentoi Janne Katajan omalaatuista elämää – paljasti ystävänsä erikoisen tavan