Viime aikoina monet urheilua aktiivisesti harrastavat ovat joutuneet nielemään pettymyksen kyyneliä, kun kuntosaliyrittäjät ovat pistäneet salinsa säppiin vallitsevien koronarajoitusten vuoksi. Tällä hetkellä rajoitusalueilla pääsevät treenaamaan ainoastaan ammattiurheilijat ja ne, jotka harjoittelevat yksityisillä kuntosaleilla.

Näihin onnekkaisiin treenaajiin lukeutuu muun muassa tunnettu tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf. Belórf iloitsee omalla Instagram-tilillään siitä, kuinka pääsi aloittamaan yksityiset salitreenit helsinkiläisellä kuntosalilla.

Belórf tiedostaa liikunnan olevan tänä päivänä varsinaista luksusta. Hän kertoo treeneistään oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Uskomatonta miten se, että pääsee liikkumaan saa mielialan samantien ylös, Belórf hehkuttaa.

– Eilen illalla pelkkä tieto siitä, että pääsen tänään aloittamaan privatreenit vanhalla kotisalillani sai mut motivoituneeksi aivan kaikkeen alkavalla viikolla! hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vallitseva maailmantilanne vaatii jokaiselta ihmiseltä kärsivällisyyttä. Pitkään jatkuneet rajoitukset saattavat helposti aiheuttaa ahdistunutta oloa, mutta Belórfin mukaan tämä ei auta jo valmiiksi vaikeassa tilanteessa.

– Pakko vaan yrittää tehdä kaikkensa ettei tässä lamaannu, nainen alleviivaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ennen joulua Belórf kertoi sairastuneensa pahoin. Hän kärsi vatsataudista ja joutui siksi viettämään usemman päivän neljän seinän sisällä.

– Vedin näköjään perinteisesti jouludetoxin eli jonkun pikku vatsataudin (vuosia sitten se tuli aattona), Belórf totesi tuolloin.

– Ainakin jouluherkut on extra sallittu, vähän meni kuivaan kuntoon kun ”söi” yhden smoothien viikonlopun aikana, hän vitsaili.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf sairastui pahoin – avautuu heikosta voinnistaan: ”Olen hengissä”

Sofia Belórf kertoo elämästään Niko Ranta-ahon kanssa – ”Niko palkkasi aseelliset vartijat meidän ovelle”