Suosittu artisti Benjamin Peltonen kertoi heinäkuussa järjestetyn Pride-tapahtuman yhteydessä olevansa homoseksuaali. Hän tuli kaapista ulos kesken Helsingin jäähallissa pidetyn juhlakonsertin. Myöhemmin Peltonen avautui asiasta vielä omalla Instagram-tilillään.

Nyt Peltonen puhuu seksuaalisesta suuntautumisestaan toimittaja Gogi Mavromichalisin luotsaamassa Gogin kantabaari -ohjelmassa. Jakso esitetään uudenvuoden aattona 31. joulukuuta.

Ohjelmassa Gogi pyytää vieraitaan Peltosta ja Tiia Elgiä kertomaan heidän elämänsä viimesimmistä kriiseistä. Peltonen nimeää yhdeksi suurimmaksi kriisikseen kaapista tulemisensa. Vaikka kokemus oli lopulta vapauttava, koki Peltonen ennen ilmoitustaan hyvin vaikeita tunteita.

– Päivää ennen sitä pikkupirut sanoi päässä: oletko sinä varma, että olet gay? Mitä jos tämä on vain vaihe? Sinä kerrot koko maailmalle, mutta jos et olekaan? Tämä asia oli minulle crystal clear, mutta päivää ennen aloin epäillä että mitä jos olenkin jotain muuta, Peltonen kuvailee ohjelmassa.

– Seksuaalisuuskin voi muuttua elämän aikana, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uutisensa paljastamisen jälkeen Peltonen itki tuntikausia.

– Ihan kuin olisi sivu vaihtunut elämässä. Kun tulin sieltä lavalta, totta kai minua itketti seuraavat neljä tuntia lohduttomasti, hän sanoo hymyillen.

– Oli niin vapautunut fiilis. Se oli ihan uskomatonta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Benjamin Peltonen joutui ahdistavaan tilanteeseen kesken lehtihaastattelun – ”Jumalauta, että pistää vihaksi”

Benjamin Peltonen kertoo nyt, miten seuraajat reagoivat hänen kaapista ulostuloon: ”Olen lukenut viestejä kyyneleet silmissä”