Ylellä useita vuosia työskennellyt uutisankkuri Tommy Fränti jakoi viime viikolla suru-uutisen omalla Twitter-tilillään: Fräntin vaimo Saara Kovero on menehtynyt vain 44-vuotiaana.

– Olit vahvin ja kaunein ihminen, jonka olen koskaan tuntenut. Ja olit mun vaimo. Kiitos ihan kaikesta. Rakastan sua aina, Fränti kirjoitti koskettavassa julkaisussaan.

Twiitin ohessa Fränti julkaisi kauniin kuvan edesmenneestä vaimostaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Fränti on kertonut julkisuuteen Saara-vaimonsa kuolinsyyn olleen syöpä. Mies kiittää Twitterissä vaimoaan hoitanutta sairaalan henkilökuntaa ja Terhokodin saattohoitajia.

– Syöpä ei ole taistelu, syöpä on sairaus. Siksi: Kiitos HUSin hoitajat ja lääkärit, erityisesti neurokirurgi Päivi, joka pelasti vaimoni kolme kertaa. Lääkärit ihan oikeasti pelastavat ihmisiä. Kiitos Terhokodin hoitajat. Teidän työnne on suurinta ihmisyyttä, Fränti muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Fränti on kiittänyt Twitterissä myös kaikkia hänen ympärillään olevia ihmisiä, jotka ovat osoittaneet rakkautta keskellä vaikeaa tilannetta. Ihmisten välittämä myötätunto on Fräntin mukaan merkki siitä, että maailma on todellisuudessa hyvä paikka.

– Kiitos myötätunnosta, viesteistä, kukista, halauksista. Perheemme on saanut suurta rakkautta. Te olette todiste siitä, että maailmassa on enemmän hyvää kuin pahaa. Ei tässä ihmisenä olemisessa olisi muuten mitään järkeä. Elämä on kaunis, hän kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Uutisankkuri Tommy Fräntin suuri suru – vaimo kuoli vain 44-vuotiaana!

Christoffer Strandbergin suuri suru: ”Hän oli aina hillityn tyylikäs, maanläheinen ja pröystäilemätön”