Pidätkö tietoiskuista? Haluatko loistaa tiedoillasi ja kertoa ystävillesi jotain, mitä he eivät tiedä? Tämän listan avulla se onnistuu!
Amerikkalainen uutissivusto Buzzfeed listasi faktoja, joita varmasti haluat kertoa myös muille. Ole siis ystäväpiirisi tietopankki ja jaa heidän kanssaan nämä asiat!
1. Pisin aika kaksosten syntymän välillä on 87 päivää.
2. Maailman syvimmällä sijaitseva postilaatikko löytyy Susami Baysta Japanista. Se on noin 10 metriä pinnan alapuolella.
3. Vanhin löydetty kondomi on vuodelta 1640.
4. Jokaisella on ainutlaatuinen ”kielijälki”, vähän niin kuin sormenjäljetkin.
5. Naaraskengurulla on kolme vaginaa.
6. Maailman yksinäisin eläin on valas, joka on kutsunut parittelukumppania yli kaksi vuosikymmentä, mutta jonka ääni on niin erillainen verrattuna muihin, että kukaan ei vastaa sille.
7. Ensimmäinen elokuva, joka näytti vessanpöntön vetämisen, oli Alfred Hitchcockin legendaarinen elokuva Psyko.
8. Vuonna 2008 tiedemiehet löysivät uusia bakteerilajeja, jotka asuvat hiuslakassa.
9. Roomalaiset pesivät hampaansa virtsalla.
10. Jotkut hedelmäkärpäset ovat geneettisesti immuuneja alkoholille.
11. Vuonna 1576 mies, joka sanoi omistavansa maailman pisimmän parran, kuoli liukastuttuaan partaansa juostessaan tulipaloa karkuun.
12. Vuonna 2007 amerikkalainen mies nimeltään Corey Taylor yritti lavastaa oman kuolemansa, jotta hänen ei tarvitsisi maksaa sakkoa irtisanoessaan puhelinliittymäänsä. Hän ei onnistunut.
13. Sardinialainen Casu marzu -juusto sisältää eläviä matoja. Madot saattavat hyppiä naamalle sitä syödessäsi, joten kannattaa muistaa suojautua!
14. Britannilaisen sukellusveneen, HMS Tridentin, miehistö piti Polyanna-nimistä poroa aluksellaan kuusi viikkoa. (Se oli lahja venäläisiltä.)
15. Ensimmäinen ihminen, joka pissasi kuuhun, oli Buzz Aldrin.
Lähde: Buzzfeed