Tunnettujen pikaruokaketjujen hampurilaiset laitettiin kuukaudeksi lasipurkkiin – katso järkyttävät tulokset!

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on ehkä tärkein kulmakivi yleisen hyvinvoinnin kannalta, mutta kukapa meistä ei joskus sortuisi kiireessä rasvaiseen pikaruokaan.
Kaikki tietävät, että hampurilaiset ovat lihottavia ja epäterveellisiä. Niitä ei syyttä sanota roskaruoaksi, mutta kuinka moni tietää, mitä muutakin epäterveellistä hampurilaisissa on kuin rasvaa ja suolaa?
Tällä videolla laitetaan seitsemän amerikkalaisen pikaruokaketjun (McDonald’s, Burger King, Umami Burger, Wendy’s, Carl’s Jr., In-N-Out, Jack In The Box)  perushampurilainen lasipurkkiin kuukaudeksi ja katsotaan mitä tapahtuu.
Ruoka alkaa pilaantua melko nopeasti, jos sitä ei säilytetä jääkaapissa. Huoneenlämmössä olevassa lasipurkissa home alkaa tehdä töitään hyvinkin nopeasti. Näin kävi monille testin hampurilaisillekin, mutta muutama niistä osoittautui varsinaiseksi säilöntäainepommiksi. Tällä kertaa järkyttävyys ei siis tule siitä, miten inhottavilta homeiset hampurilaiset näyttävät, vaan siitä, miten jotkut niistä eivät homehdu lainkaan!
Katso muutama vuosi sitten julkaistulta videolta, miten kävi Suomessakin toimivien McDonald’sin ja Burger Kingin hampurilaisille. Toinen niistä pärjäsi parhaiten, eli homehtui normaalisti – ja toinen huonoiten, eli ei homehtunut lainkaan kuukaudessa. Arvaatko, kumpi on kumpi?

Kuva: YouTube / BuzzFeedBlue


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.