Muutama viikko sitten sosiaalisessa mediassa väitettiin Simpsonit-piirrosanimaatiosarjan ennustaneen koronavirusepidemian synnyn. Nyt Simpsonit on unohdettu, ja heidän paikkansa on vienyt vuonna 2011 ilmestynyt Disney-elokuva Kaksin karkuteillä.

Grimmin veljesten Tähkäpää-tarinaan perustuva animaatioelokuva kertoo lapsena kidnapatusta nuoresta naisesta, joka on elänyt koko elämänsä suljettujen ovien takana. Hänen sieppaajansa ja kasvattajansa Gothel väittää ulkomaailmassa olevan vaarallista.

Kuningaskunta, jossa hahmot elävät, on nimeltään Corona.

Nettikansan on ollut vaikea uskoa animaation yhteyttä tämän hetken todellisuuteen. Twitterissä on levinnyt lukuisia julkaisuja Kaksin karkuteillä -elokuvaan ja koronavirukseen liittyen.

– Eli… tiedäthän, miten Kaksin karkuteillä kertoo Tähkäpäästä, jota hänen äitinsä Gothel pitää loputtomassa karanteenissa? No, arvaa, mikä on elokuvan kuningaskunnan nimi, kirjoittaa eräs käyttäjä julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Eliiii Kaksin karkuteillä -elokuvassa hänen äitinsä pitää häntä karanteenissa! Googlaa elokuvan kuningaskunnan nimi ja jätä alle gif reaktiostasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Tuo ei ole totta. ONKO TÄMÄ TOTTA?!?!?!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Elämme simulaatiossa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Oho! Simpsonit tekivät sen taas – ennustavat netissä leviävällä videolla koronaviruksen