Uusi kauneustrendi – botoxia peräpäähän

Botox on ollut suosittu aine kauneushoidoissa ja sillä on myös muita käyttötarkoituksia. Ihmeaineella niin silitellään ryppyjä kuin hoidetaan migreeninoireitakin. Nyt plastiikkakirurgit ovat löytäneet botoxille aivan uutta käyttöä.
Manhattanilainen tohtori Evan Goldstein on erikoistunut peräaukon alueen nuorennushoitoihin. Tohtori Goldstein muun muassa kiristää ja muotoilee potilaidensa peräaukkoja kaikilla keinoilla, joita modernilla plastiikkakirurgialla on käytössään. Näihin lukeutuu myös botox.
Goldstein kertoo, että aikaisemmin alueen kosmeettisiin hoitoihin ei juuri ole kiinnitetty huomiota. Siksi hän alkoi tarjota palveluksiaan.
– Se on hullua. En koskaan ajatellut leikkiväni takapuolilla koko päivää, mies vitsailee.
Tohtori tarjoaa hoitoa myös lääketieteellisiin vaivoihin, kuten peräpukamiin. Hoidot maksavat vajaasta viidestä tonnista noin 22 000 euroon.
Goldstein kertoo, että peräaukon alueen kauneushoitoihin hakeudutaan monista syistä. Eräs asiakas on muun muassa hakeutui korjauttamaan edellisen leikkauksen jälkiä. Suurin osa hänen asiakkaistaan on homomiehiä, mutta yhä usemmin myös naiset hakeutuvat hoitoihin.
Lähde: Cosmopolitan