Varas tyhjentää lähimaksukorttisi huomaamatta – näin sen voi estää!

Metropoli.net kertoi viime vuonna uudesta huolestuttavasta varkaiden toimintatavasta, jossa rikollinen kulkee kortinlukulaitteen kanssa kaduilla, metroissa ja muissa paikoissa, joissa hän pääsee lähelle ihmisiä. Kortinlukulaitteella hän vie rahat ja tiedot kaikkien lähellään olevien lähimaksukorteista, uhrien tieteämättä mitään koko asiasta.
Miten tällaista vastaan voi suojautua, jos haluaa edelleen kuljettaa lähimaksukortteja mukanaan? Onneksi muutkin ovat kekseliäitä, kuin varkaat. Kätevä suojautumisekeino mobiilihakkerointeja ja lähikorttivarkauksia vastaan nousi suuren yleisön tietoisuuteen amerikkalaisessa Leijonan luola -ohjelmassa 2015 syyskuussa, kun Chris Gilpin esitteli lottovoittorahoilla perustamansa yrityksen kehittämän tuotteen.

Gilpinin laite mahtuu lompakkoon, sillä se koostuu kahdesta luottokortilta näyttävästä korstia, jotka lompakkoon asetettuina suojaavat maksukorttisi hakkereiden hyökkäyksiltä. Laite tunnistaa skannausyritykset ja lähettää häiriötä, jonka ansiosta hakkerit eivät pysty lukemaan maksukorteistasi mitään tietoja.
Gilpin sai ohjelmasta kahden leijonan tuen ja kun SignalVault esiteltiin ostoskanavalla, sitä myytiin 5 000 kappaletta alle 10 minuutissa. Laitetta ei tarvitse ladata ja sen akut kestävät normaalissa käytössä noin 3 vuotta.
Alla olevalta videolta näkee, miten helposti hakkeri varastaa rahasi vain kulkemalla ohitsesi. Varkaalla on skanneri huomaamattomasti laukussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.