Odotettu Gran Turismo®6 (GT6™) jatkaa pelisarjan aiemmista julkaisuista tuttua menestyskaavaa tarjoten vauhtia janoaville pelaajille aidoimman ajokokemuksen, jonka kotikonsolilla voi saada. PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmälle julkaistu Gran Turismo 6 tarjoaa entistäkin monipuolisemman valikoiman pelattavaa, mukaan lukien yli 1 200 autoa ja 37 kilparataa ympäri maailman.
Gran Turismo 6 on menestystä niittäneen Gran Turismo -pelisarjan uusin osa ja se tarjoaa huippuunsa viritetyn virtuaalisen ajokokemuksen, jonka toteutuksessa yksityiskohtia ei ole säästelty. Kaikkien aikojen myydyimmän PlayStation-pelisarjan taustalla on pelistudio Polyphony Digitalin toimitusjohtaja ja pelisarjan ”isä”, Kazunori Yamauchi. Yamauchin kunnianhimoinen työ pelinkehittäjänä huomioitiin Espanjan Rondassa joulukuussa järjestetyssä julkistamistilaisuudessa, jossa paljastettiin muun muassa Yamauchin mukaan nimetty katu. Kuluvana vuonna on myös juhlistettu Gran Turismo -sarjan 15 vuoden taivalta.
Gran Turismo 6:n autovalikoima sisältää edellisistä peleistä tuttujen mallien lisäksi 120 uutta autoa sekä seitsemän uutta rataa. Laajaan autokokoelmaan mahtuu klassikkomallien lisäksi superautoja, sekä vielä kehityksessä olevia konseptiautoja, joita valmistajat kuten Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen ja Nissan tulevat esittelemään lisää tulevaisuudessa. Yhteistyö merkittävimpien autovalmistajien kanssa mahdollistaa GT6-pelaajille kosketuksen tulevaisuuden autoiluun ensimmäisten joukossa.
Polyphony Digitalin pikkutarkka kehitystyö näkyy myös pelin parantuneessa fysiikkamoottorissa, jossa uudistetut ajo-ominaisuudet ulottuvat aina aerodynamiikasta jousitukseen ja renkaisiin. Lisäksi aiempaa sosiaalisempi verkkomoninpeli mahdollistaa keskustelun kisaajien kesken ja se ulottuu pian julkaistavan päivityksen ansiosta myös virtuaalikuskien mobiililaitteisiin.  GT6:n sisältö tulee monipuolistumaan entisestään ajan myötä julkaistavien päivitysten sekä ladattavan sisällön kautta.
Gran Turismo 6 ilmestyi yksinoikeudella PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmälle 6.12.2013. Pelin ikäraja on kolme vuotta.