Halo: Spartan Assault tuo palkitun Halo-sarjan Windows 8 -laitteille heinäkuussa

[jwplayer]http://youtu.be/bKEy0z1XNto[/jwplayer]
Luokkansa parasta toimintaa, ääntä ja grafiikkaa sisältävä Halo: Spartan Assault tarjoaa Halo-universumin huikean mittakaavan ja vauhdin vain Windows 8:lla ja Windows Phone 8:lla.
Microsoft ja 343 Industries paljastivat tänään miljoonille Halo-faneille kaikkialla maailmassa aivan uudenlaisen Halo-kokemuksen, joka on luvassa Windows 8 -laitteille. Xboxin Halo-tuoteperhe on palkittu kokoelma tuotteita, joista on muodostunut maailmanlaajuinen viihdeilmiö. Tähän päivään mennessä Halo-pelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kappaletta ja Xbox Live -verkkopalvelussa pelejä on pelattu yli viiden miljardin tunnin ajan.
Vain Windows 8:lle ja Windows Phone 8:lle julkaistava Halo: Spartan Assault on pelisarjan ensimmäinen ylhäältä kuvattu toimintaräiskintä, joka tuo Halo-pelisarjan kosketusnäyttöisille laitteille. Heinäkuussa julkaistavan pelin arvioitu ovh on 6,99€ [1]. 343 Industriesin ja Vanguard Gamesin yhteistyönä kehitetty Halo: Spartan Assault tarjoaa helppokäyttöisen ja lähestyttävän pelikokemuksen sekä sarjan faneille että uusille tulokkaille.
Halo 3:n ja Halo 4:n väliselle ajalle sijoittuvassa Halo: Spartan Assaultissa päästään kokemaan Spartan Ops -ohjelman aivan ensimmäisiä tehtäviä ja sukeltamaan syvemmälle ihmisten ja Covenant-vihollisen välisen sodan taustoihin. Covenantin sotajoukkoja vastaan päästään taistelemaan UNSC Infinitylta käsin joko komentaja Sarah Palmerin tai Spartan-soturi Davisin hahmossa.
Pelin 25 ainutlaatuisessa tehtävässä nähdään vertaansa vailla olevaa toimintaa ja jännitystä. Yksinpelissä voi kilpailla ystäviä vastaan sijoituksesta pistetaulukossa sekä hioa taitoja viikkohaasteissa. Tehtäviä pelaamalla voi ansaita yli 40 pelinsisäistä saavutusta ja mitalia.
Ne fanit, joilla on takanaan jo mittava Spartan-soturin ura UNSC Infinitylla, voivat ansaita kokemuspisteitä ja täysin uusia saavutuksia sekä avata pelaajatunnuksia Halo 4:ssä olevalle pelihahmolleen. Muita pelien väliseen integraatioon liittyviä ominaisuuksia tulee saataville julkaisun jälkeen.
Lisäksi 343 Industries on luonut kolmiosaisen Halo: Initiation [2] -sarjakuvan yhteistyössä Dark Horse Comicsin kanssa. Siinä kerrotaan, miten komentaja Sarah Palmer pääsi mukaan Spartan-IV-joukkoihin, sekä taustoitetaan Halo: Spartan Assaultin jännittävien tehtävien tapahtumia.
 
Lisätietoja Halo: Spartan Assaultista Halo Waypoint -sivustolla.
[1]  Windows 8- ja Windows Phone 8 -versiot myydään erikseen. Arvioitu vähittäishinta. Varsinaiset myyntihinnat saattavat vaihdella.
[2]   Myydään erikseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...