Pohjoismaiden suurin viihde-elektroniikkaa esittelevä tapahtuma, DigiExpo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.11. Tapahtuma esittelee kattavasti pelit, kamerat ja kuvaamisen sekä muun kodin viihde-elektroniikan.
Lauantaina  5.11. klo 9–19
Sunnuntaina  6.11. klo 10–17
DigiExpo
PlayStation esittelee messuilla syksyn uutuuspelejä. Esillä ovat esim. Uncharted 3: Drake’s Deception, Socom: Special Forces, SingStar: SuomiSuosikit, Ratchet & Clank: All 4 One ja suuri määrä Move-pelejä,kuten Move Fitness, DanceStar Party, Start the Party! Save the World, Medieval Moves, EyePet & Friends ja LEGO Harry Potter™: Years 5-7. Messuilla esitellään myös ensi keväänä julkaistavaa käsikonsolia Playstation Vitaa. Vitan ominaisuudet ovat vaikuttavat ja laite tulee olemaan kova tekijä kevään käsikonsolimarkkinoilla.
Microsoftin osastolla silmänruokaa tarjoilee mm. Maranellon punainen Ferrari. Esillä on suuri määrä uutuuspelejä, kuten esim. Forza Motorsport 4 ja kotimaisen Frozenbyten tekemä häikäisevät kaunis Trine 2. Alkuperäisestä Halosta tehtyä Halo Anniversarya pääsee testailemaan myös 3D-versiona. Xbox 360:n Kinect-pelit ovat myös vahvasti esillä ja testattavana on suuri määrä Kinect-pelejä kuten esim. Dance Central 2 ja kotimaista tuotantoa oleva Kung-Fu High Impact.
Nintendo juhlii messuilla Zeldan 25-vuotista taivalta ja pelattavana on mm. Zelda: Skyward Sword. Nintendon osastolla voi myös testailla Nintendo 3DS:n arvostelumenestystä The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D -peliä.
Muilla peliosastoilla riittä myös runsaasti pelattavaa, esim. EA:lla Battlefield 3, Mass Effect 3 ja Need for Speed: The Run. PAN Vision tarjoilee myös mukavan kattauksen uutuuksia Batman Arkham City, Lord of the Rings: War in the North ja Sonic Generations.
Samalla lipulla useammille messuille
Messukeskuksessa voi vierailla samalla lipulla myös laadukkaan kuvan ja äänen erikoistapahtuma HifiExpossa. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut Skiexpo, lautailun suurtapahtuma BoardExpo sekä Lätkä&SäbäExpo – kävijät pääsevät yhdellä lipulla kaikkiin tapahtumiin!
Sisäänpääsy kutsukortilla tai pääsylipulla:
Pääsyliput 14 €.
Lapset (7-15 v), opiskelijat, varusmiehet ja  eläkeläiset 10 €.
Perheet (2 aikuista ja perheen alle 16 v. lapset) 29 €.  Ryhmät 10 €/hlö
(vähintään 10 henkeä).
Kokoaikalippu (aikuiset) 25 € (myynnissä Messukeskuksen sisäänkäynneillä)
Kokoaikalippu (lapset, eläkeläiset ja  varusmiehet) 18 € (myynnissä Messukeskuksen sisäänkäynneillä).