inFamous: Second Son tarjoaa räjähtävää toimintaa uuden sukupolven pelikonsolille


inFamous: Second Son on uuden sukupolven supersankariseikkailu, joka yhdistää avoimen maailman pelaamisen visuaalisesti näyttävään ja nopeatempoiseen toimintaan. Päähenkilö Delsin Rowe on auktoriteetteja pelkäämätön katutaiteilija, jonka yliluonnolliset voimat ajavat hänet törmäyskurssille yhteiskunnan ja viranomaisten kanssa – vaarassa on paitsi Delsinin myös muiden yli-ihmisten tulevaisuus. PlayStation®4 (PS4™) -järjestelmälle yksinoikeudella julkaistava toimintapeli ojentaa pelaajalle urbaanin supersankarin viitan, mutta jättää avoimeksi, onko tarinan sankari lopulta hyvä vai paha.
inFamous: Second Son vie pelaajan seikkailemaan poikkeustilan alla olevaan Seattleen, jossa nuori Delsin Rowe kamppailee olemassaolostaan yhteiskunnan hylkimänä yli-ihmisenä. Viranomaisten erikoisyksikkö DUP on ottanut Seattlen haltuunsa tarkoituksenaan alistaa joukko kaupunkia asuttavia yli-ihmisiä, jotka ovat asettuneet vastarintaan. Joukkoon liittyy myös Delsin, jonka mahtavat voimat ja parkour-taidot auttavat häntä etenemään kaupunkiympäristössä kohti vihollista. Toimintaa riittää sekä vaaka- että pystytasossa, sillä rakennusten seinät tai painovoima eivät ole esteenä Delsinin ketterälle kiipeämiselle. Tarinan edetessä pelaajan on tehtävä valintoja erilaisten paineiden ristitulessa, sillä Delsinin on pelastettava sekä itsensä että lähimmäisensä DUP:n kynsistä.
Peli esittelee näyttävästi uuden sukupolven PS4-järjestelmän tehoja ja vierittää kotiruudulle täyslaidallisen räjähtävän nopealiikkeistä toimintaa. Uutena ominaisuutena nähdään pelielämystä syventävä DualShock 4 -ohjaimen kosketusalue, joka on ensimmäistä kertaa käytössä osana pelin toimintoja. Tarkasti mallinnettu Seattlen kaupunki tarjoaa pinta-alaltaan valtavan kokoisen pelialueen, johon pelaajan on halutessaan helppo uppoutua tunneiksi. Päähenkilö Delsin Rowen äänenä kuullaan puolestaan videopelimaailman suosikkinäyttelijä Troy Baker, joka tunnetaan roolisuorituksestaan Joelina palkitussa The Last of Us -pelissä.
inFamous: Second Son on myynnissä yksinoikeudella PlayStation®4 (PS4™) -järjestelmälle. Lisätietoja täällä.
Pelin ikäraja on 16.