Jalkapallon MM-kisat simuloitiin: Saksa voittaa!


Electronic Arts ennustaa Saksan voittavan 2014 FIFA World Cup Brazil™ –mestaruuden. Ennustus pohjautuu palkittua EA SPORTS -futismoottoria hyödyntävään EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil™ -peliin, joka on julkaistu PlayStation®3 ja Xbox 360® -konsolille. EA on simuloinut 2014 FIFA World Cupin ja testannut kaikki 32 joukkuetta samoin edellytyksin, joita he kohtaavat tulevina viikkoina Brasiliassa. Ennustuksen mukaan Saksa voittaa Brasilian 2-1 (ET) Estádio do Maracanãssa 13. heinäkuuta. Voitto on Saksan neljäs FIFA World Cup -voitto, mutta samalla historiallinen sillä voiton myötä Saksa on ensimmäinen Euroopan maa, joka voittaa FIFA World Cupin Etelä-Amerikan maaperällä. EA SPORTS ennusti onnistuneesti neljä vuotta sitten Espanjan voittavan silloisen FIFA World Cupin ja tämä kävi toteen. Mikäli fanit ovat eri mieltä tämän kertaisesta voittajasta, voivat he tehdä oman FIFA World Cup ennustuksensa käyttämällä interaktiivista EA SPORTS FIFA World Cup -tulostaulua, joka löytyy täältä. Fanit voivat myös seurata EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil -kisojen etenemistä täällä.
Maailmanmestaruuskisojen virallinen videopeli EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil™ ennustaa seuraavaa:
Maailmanmestari: Saksa
Finaalipeli: Saksa 2 – Brasilia 1 (jatkoajalla)
Kultainen kenkä: Neymar da Silva Santos Júnior (Brasilia), 6 maalia
Kultainen pallo: Neymar da Silva Santos Júnior
Paras maali: Andrés Iniesta vs. Englanti

Finaalipeli oli EA SPORTS simulaatiossa eeppinen taistelu Brasilian ja Saksan välillä ja muistutti monin tavoin 2002 World Cup Finaaleja. Brasilian ”sambapojat” tekivät mahtavan startin yllättäen Saksan taidoillaan, vauhdillaan ja pallonkuljetuksellaan. Aikainen painostus onnistui kun Neymar löysi raon Saksan takarivistä ja löi Manuel Neuerin kaksintaistossa, tehden hänestä koko turnauksen parhaan maalintekijän (6 maalilla). Saksa löysi pelin edetessä oman rytminsä. Myöhemmin samassa matsissa Per Mertesacker tasoitti tilanteen Mesut Özilin syötöstä. Brasilian unelmat romutettiin jatkoajalla kun vaihtopelaaja Miroslav Klose reagoi ensimmäisenä vapaana olevaan palloon ja teki maalin lähietäisyydeltä, tehden samalla historiaa nousemalla FIFA World Cupin kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi (16 maalia). Voiton myötä Saksa nappasi neljännen maailmanmestaruutensa.
Saksan matka FIFA World Cup voittajaksi sisälsi myös tiukan 2-1 voiton Argentiinasta ja 5-4 rangaistuspotkukilpailun semifinaaleissa puolustavaa maailmanmestaria Espanjaa vastaan. Brasilian matka finaaleihin sisälsi 4-3 rangaistuspotkukilpailun Uruguayta vastaan ja 1-0 semifinaalivoiton Portugalista, jossa Neymarin viime hetkillä tekemä maali ratkaisi kaiken.
EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil simulaation tulokset:

Finaalit Tulos
Brasilia 1
Saksa 2 (ET)

 

Pronssikisa  
Portugali 1
Espanja 3

 

Semifinaalit
Brasilia 1
Portugal 0
Spain 0
Saksa 0 (5-4 pens)

 

Neljännesvälierät
Brasilia 2 (4-3 pens)
Uruguay 2
Portugali 4
Nigeria 3
Englati 0
Espanja 2
Saksa 2
Argentiina 1

 

Kierros 16
Brasilia 3
Alankomaat 1
Norsunluurannikko 2
Uruguay 3
Ranska 0
Nigeria 1
Portugali 2
Venäjä 0
Espanja 3
Meksiko 1
Englanti 1 (4-3 pens)
Kolumbia 1
Argentiina 2
Ecuador 0
Belgia 1
Saksa 2

 
Lataa pelin virallinen kansikuva ja muuta materiaalia: täällä.
EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil ­-peli tarjoaa faneille mahdollisuuden kokea jalkapallon upeimman tapahtuman hauskuus, jännitys ja draama. EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil -peli on kehitetty EA Canadan studiolla Vancouverissa ja se on saatavilla PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleille. Pelin PEGI-ikäsuositus on 3. Lue lisää PEGI-luokituksesta osoitteessa www.pegi.info.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...