EA Sports on julkaissut FIFA 20 -peliin päivityksen, jonka myötä Englannin Valioliigassa pelaavien Norwich Cityn, Aston Villan ja Sheffield Unitedin pelaajilla on nyt autenttiset kasvomallinnukset pelissä.

Myös Norwich-hyökkääjä Teemu Pukki siis esiintyy pelissä nyt omana tunnistettavana itsenään.

Jo aiemmin tässä kuussa Pukki sai mahtavan kunnianosoituksen FIFA 20:ssa, kun EA Sports palkitsi hänet uudella HERO-kortilla FIFA Ultimate Team -pelimuodossa. HERO-kortti myönnetään pelaajalle hänen sankarillisesta panoksestaan ​​tärkeän ottelun aikana. Pukki pöllytti maaliverkkoja kahdesti, kun Suomen jalkapallomaajoukkue voitti EM-karsinnan ratkaisupelissä Liechtensteinin ja varmisti historiansa ensimmäisen arvokisapaikan.

Tämän kauden alku oli ollut Pukille jättimenestys jo ennen historiallisen arvokisapaikan varmistamista maajoukkueessa. Alkusyksyllä hänet valittiin virallisesti elokuun parhaaksi pelaajaksi Englannin pääsarjassa ja palkittiin Valioliigan jakamalla Premier League EA Sports Player of the Month -palkinnolla. Tuolloin EA Sports FIFA huomioi Pukin vakuuttavat otteet Player of the Month FUT -pelaajakortilla, jossa hänen kokonais-rating on 84. Pelaajakortti on saatavilla FIFA 20 -pelissä PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja PC:llä.

(Kuvassa Norwich-pelaajat: Max Aarons, Teemu Pukki, Todd Cantwell ja Emiliano Buendia.)

Lähde ja kuva: EA Sports