[jwplayer]http://youtu.be/LVTElnEiDyQ[/jwplayer]

Ajaton seikkailu Nintendo 3DS:llä, Pit on palannut

On kulunut yli 25 vuotta siitä, kun alkuperäinen NESille julkaistu Kid Icarus -peli valloitti pelaajien sydämet ja mielikuvituksen ympäri maailmaa. Kid Icarus: Uprising vie tämän rakastetun pelisarjan toiminnan ja seikkailut uusiin  ulottuvuuksiin Nintendo 3DS:llä.
Pimeyden jumalatar Medusa ja hänen armeijansa ovat palanneet ja heidän päämääränään on kukistaa sankarillinen Pit-enkeli. Valon jumalattaren ja ihmiskunnan vartijan Palutenan avustamana Pitin täytyy pysäyttää tämä pahantahtoinen uhka. Nintendo 3DS -laitteen grafiikat tarjoavat hienon syvyysvaikutelman, kun Pit taistelee vihollisia vastaan ilmassa ja maalla.
Pelin suunnittelija Masahiro Sakurai on luonut myös sellaiset tunnetut pelisarjat kuten Kirby ja Super Smash Bros. Kid Icarus: Uprising sisältää täysin uudistetun pelimaailman, Pit-enkelin sekä muita tuttuja hahmoja aiemmista Kid Icarus -peleistä. Yksinpelin lisäksi peli sisältää myös jännittäviä moninpelattavia taisteluita, joissa kaksi joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan.
Käyttämällä Nintendo 3DS:n 3D-kameroita peli tunnistaa Kid Icarus: Uprising -peliä varten suunniteltuja AR-kortteja. Animoidut pelihahmot ponnahtavat ulos korteista 3D-muodossa ja taistelevat toisiaan vastaan kun kaksi korttia on asetettu lähekkäin.
Tähtääminen tapahtuu käyttämällä stylus-kynää kosketusnäytöllä ja Pit-enkeliä ohjataan ympyräohjaimella. L-painikkeella ammutaan ja hyökätään.
Fiend’s Cauldron -järjestelmän avulla voit säätää pelin vaikeustasoa. Kun vaikeustasoa nostetaan, viholliset ovat aggressiivisempia, kestävämpiä ja voimakkaampia, mutta pelaajilla on mahdollisuus ansaita enemmän sydämiä ja tehokkaampia aseita. Peli sisältää 9 erilaista asetyyppiä jousipyssyistä kynsiaseisiin.
Pelipaketissa on mukana jalusta, joka pitää Nintendo 3DS -laitetta oikeassa kulmassa ja tekee pelaamisesta mukavampaa. Kid Icarus: Uprising on yhteensopiva Circle Pad Pro -lisätarvikkeen kanssa ja se tarjoaa vaihtoehtoisen ohjaustavan vasenkätisille pelaajille. Käyttämällä Circle Pad Pro -lisätarviketta pelaaja pitää kosketuskynää vasemmassa kädessä ja käyttää ympyräohjainta oikealla kädellä.

  • Pelaajamäärä: 1-6
  • Pelityyppi: Toiminta
  • Tekijä: Project Sora Co., Ltd.
  • Julkaisija: Nintendo
  • Julkaisupäivä: 23.3.2012
  • Edustaja Suomessa: Amo